BitLife model nasıl olunur? BitLife geleceğinizi farklı şekillerde belirleyebilirsiniz. Peki BitLife model olma adımları neler?

BitLife mobil yaşam simülasyon oyunun en güzel özelliklerinden biri, dünyadaki her mesleği yapabilmenizdir. Bu konuda herhangi bir sınır yoktur ve canınız isterse ünlü bir şarkıcı veya manken olmak gibi prestijli kariyerler yapabilirsiniz. Yine de ünlü bir model olmak için biraz çalışmanız gerekiyor. Bu rehberimizde BitLife’ta nasıl model olunacağı konusunda sizlere ışık tutacağız.

BitLife’ta nasıl model olunur diye merak ediyorsanız aşağıdaki birkaç basit adımda bunu nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Unutmayın, en dipten başlamanız ve yukarı çıkmanız gerekecek. BitLife’ta herhangi bir mesleğe sahip olabilmenize rağmen, hedefinize ulaşmak için doğru istatistiklerin ve doğru stratejinin bir karışımına sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekir.

BitLife Model Olma Adımları

İşte BitLife model olma adımları:

  1. Görünüm istatistik seviyeniz yüksek olsun
  2. 18 yaşına ulaşın
  3. Ayak modeli mesleğine girin
  4. Haftalık iş saatinizi +50 saat olarak ayarlayın
  5. El modeli olana kadar zaman geçirin
  6. Katalog modeli olana kadar zaman geçirmeye devam edin
  7. İç giyim modeli promosyonunu alana kadar yaşlanmaya devam edin
  8. Pist Modeli işini alana kadar yaşlanmaya ve adımları uygulamaya devam edin

Bir not düşmek gerekirse, kadın olarak başlarsanız model olmak daha kolay görünüyor.

İşlemlere başlamak için 18 yaşına ulaşana kadar bekleyin. İş ilanlarından ayak modelini bulmanız gerekiyor. Eğer ayak modelini bulamazsanız oyunu yeniden başlatmanız gerekebilir. Ayak modeli mesleğine girdikten sonra haftalık +50 saat sıkı çalışma yapmanız gerekiyor. Belirli zaman geçtikten sonra el modeli olacaksınız. El modeli olduktan sonra katalog modeli olana kadar zaman geçirmeye devam edin. Katalog modelinin bir üstü iç giyim modelidir. İç giyim modeli promosyonunu aldığınızda son adıma çok yaklaşmış olacaksınız. Bu promosyonu aldıktan sonra en son olarak pist modeli işini alana kadar yaşlanmaya devam edin.

Pist modeli olduktan sonra artık dünyaca ünlü bir model olma yolunda büyük adımlar atabilirsiniz. Herkesin size hayranlık duyacağı harika bir hayat sizi bekliyor! Umarız BitLife model nasıl olunur sorunuzun cevabına ziyadesiyle ulaşmışsınızdır. Eğer ikiz çocuk yaratmak isterseniz BitLife İkiz Nasıl Yapılır yazımızı ziyaret edin. İkiz çocuklar çok tatlı oluyor!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version