Steam hızlı level nasıl kasılır? Steam hesabına hızlıca seviye kasma işlemi. Hesap seviyesi yükseltme rehberi, adım adım açıklandı.

Steam hesabınıza level kasmak, daha çok arkadaş ekleyebilmek, profiliniz için ek vitrin seçenekleri ve daha saygın bir hesap gibi çeşitli avantajlara sahip. Ayrıca arkadaş listesi seviyelere göre sıralandığından dolayı, diğer kişilerin profillerindeki arkadaş listelerinde daha üst sıralarda gözükürsünüz. Steam hesabınız çok düşük seviyelerde ise üzülmeyin. Bu yazımızda sizler için Steam hızlı level kasma rehberi hazırladık. Steam hesabınıza seviye kasmak zorunlu olmasa da, neden seviye kasmak isteyebileceğinizin birkaç nedenini özetledik. Profiliniz için tüm özelleştirmeleri açmak isteyen biriyseniz, level kasmak mükemmel bir seçenek.

Steam Hızlı Level Kasma Nasıl Yapılır?

Steam hesabınızın seviyesini yükseltmenin en hızlı yolu Rozetler oluşturmaktır. Steam’deki birçok oyunun, önceden belli sayıda Steam Koleksiyon Kartından oluşan, kendileriyle ilişkili Rozetleri var. Kullanıcılar Steam’de çeşitli şekillerde Koleksiyon Kartları kazanabilirler. Genellikle bir oyun satın alarak, oyunu oynayarak veya doğrudan piyasadaki diğer oyunculardan kart satın alıp takas ederek kazanabilirsiniz. Steam Koleksiyon Kartlarının nasıl edinileceği hakkında daha fazla bilgi, Steam’in web sitesinde burada özetlenmiştir. Bazı oyunlar bir rozet oluşturmak için yalnızca beş kart ister. Bazı oyunlar ise on veya daha fazla kart ister. Bu yüzden level kasmanın verimli bir yolu var. Üçüncü taraf Steam Araçları web sitesini kullanabilirsiniz. Web sitesi, her oyun için kart fiyatlarını ve kart sayısını dikkate alır ve size bir rozet yapmak için satın alabileceğiniz en ucuz kart setlerini gösterir. Bu da Steam hesabınıza level kasmanın en ucuz ve en hızlı yolunu sağlar. Steam hesabınıza hızlı bir şekilde seviye yükseltme süreci aşağıdaki gibidir:

  1. Steam.tools web sitesine girin.
  2. Set Price‘ kısmına bir kez basıp, fiyata göre artan şekilde sıralayın
  3. Sıraladıktan sonra en ucuz olan oyunun kart setini bulun ve o oyunun rozet sayfasına gidin.
  4. Steam topluluk pazarından kartların her birini satın alın
  5. Kartları birleştirip rozet yapın ve bunu tekrarlayın.

Bir not geçelim, şuanda en ucuza gelecek set fiyatı $0.24 olarak gözüküyor fakat Steam’in Türkiye için dolar kuru sabit ve düşük. Yani normal dolar fiyatı ile hesaplamayın, girip marketten kontrol ederek gerçek fiyatını öğrenebilirsiniz.

Steam Hesabı Seviyesi Sık Sorulanlar (SSS)

Steam’de en yüksek seviyeye sahip hesap hangisi?

Steam’deki en yüksek seviyeye sahip hesap St4ck. Bu kullanıcı 5000 seviyeye ulaşmış durumda, 6500’den fazla rozeti mevcut.

Steam koleksiyon kartları nereden alınır?

Steam koleksiyon kartını Steam Topluluk Pazarından satın alabilirsin. Ayrıca şuanda bazı koleksiyon kartına sahip olabilirsin. Envanterinden Steam sekmesini kontrol etmeyi unutma!

Steam hesap seviyesi ne işe yarar?

Steam hesap seviyeni arttırarak daha çok arkadaş ekleyebilir, yeni profil vitrinleri açabilir ve daha birçok ek özellik elde edebilirsiniz.

Güncelleme sonrasında Steam kütüphane görüntüsü de değişti, Steam kütüphanesini eski haline getirme işleminin mümkün olduğunu biliyor muydunuz?

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version