Öğrenciler bizim her şeyimiz. Öğrenciye her zaman değer veriyor, onlara yararlı içerikler oluşturuyoruz. En faydalı web sitesi sizce hangisi?

Wolfram|Alpha

Üniversitelilerin en büyük problemlerinden biri ödevler ve projeler oluyor. Ödevleriniz ve projeleriniz hakkında bu platformdan destek alabilirsiniz. Sağlık, sanat, matematik, kimya, mühendislik ve bilim alanlarının dışında arama yapabileceğiniz birçok konu barındıran bu site sizin sorununuza kesinlikle çözüm olacaktır. En öğretici ve faydalı web sitelerinden biri olduğunu belirtmek isteriz.

FutureLearn

Dünyanın dört bir yanındaki organizasyonlardan aldığı eğitimleri ücretsiz bir şekilde sunan Future Learn, size çok katkı sağlayacak. Ayrıca İngilizce öğrenmek de cabası. İlgi alanınıza göre istediğiniz eğitimi alabileceğiniz bu internet sitesiyle sertifika da edinebilirsiniz. Ancak sertifika için belli bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

Rate My Professors

Bu siteyi muhtemelen duymuşsunuzdur. Duymadıysanız bizi şaşırtırsınız. Rate My Professors, üniversite hocalarınız ile ilgili puanlamalar ve incelemeleri sunan bir öğrenci platformu. Ders seçimlerinizi yapmadan önce mutlaka ziyaret etmeniz gereken en faydalı web sitelerinden biri olarak önümüze çıkıyor.

Sleepyti.me

Öğrencilerin en büyük problemlerinden biri uykusuzluk oluyor. Öğrencilerin daha sağlıklı uyku düzeni sağlayacakları bu uygulama, sizin ne zaman uyuyup ne zaman uyumanız gerektiğini en sağlıklı biçimde planlıyor.

Üniversiteni Tanıt

Üniversite öğrencileri veya mezunların üniversite tanıtımı yaptığı bir platform. Aynı zamanda öğrenci kulüpleri, yurtlar ve üniversitelerin taban puanları ve sıralamaları hakkında da bilgi alabileceğiniz bir platform. Üniversite tercihleri için öğrencilere kılavuz oluyor. Ayrıca farklı şehirlerin tanıtımları da mevcut. Bunun dışında öğrenci odaklı içerikler üreten “Üniversiteni Tanıt”, üniversite bölümleri ve yurtdışı eğitim ile ilgili faydalı içerikler sunuyor. Bir nevi öğrenci sosyal medyası işlevini görüyor.

My Fitness Pal

Öğrencilerin sağlığı ile ilgili kullanabileceği en iyi uygulamalardan biri. Sürekli olarak masa başında ders çalışarak vaktini harcayan öğrenciler, bu uygulama ile kendi spor planlarını yapabilecekler.

Unigo

Üniversite adaylarına yönelik harika bir platformdur. Üniversite seçiminizde size yol gösterecektir. Genellikle yurtdışı eğitim almak isteyen öğrencilere yöneliktir. Eğer bursa ihtiyacınız varsa burs ilanlarına başvurarak sonucunuzu bekleyebilirsiniz. Ancak aşağıdaki son maddede bu sitenin Türk öğrenciler için oluşturulmuş versiyonu mevcuttur.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version