CDC’nin son istatistiklerine göre, dünyada kırk yıl öncesine göre neredeyse iki kat ikiz çocuk doğdu. Hormon seviyeleriyle uğraşan tuhaf bilimciler var ancak ikiz sahibi olmak için kasıtlı bir girişimde bulunana birini duyduğumu söyleyemem. BitLife, size gerçek dünyada yaşamayacağınız deneyimlere sahip olma fırsatı veriyor. Haydi gelin genetiklerle biraz eğlenelim. BitLife ikiz nasıl yapılır sorusunu aşağıda açıklıyoruz.

Bitlife İkiz Çocuk Nasıl Olur?

Öncelikle, BitLife’ta çocuklarınızın genetiği üzerinde herhangi bir kontrole sahip olmak için bir kadın karakteri olarak oyunu oynuyor olmalısınız. Bir erkek karakter olarak oynuyorsanız, genetikler size bağlı değil. Teorik olarak herhangi bir erkek ve dişi çift, ikizleri tamamen şansla doğurabilir (%2 oranı mevcut), ancak bir kadın karakteri oynuyorsanız ve oranları değiştirmek isterseniz bunu yapmanın en iyi yolu suni tohumlamadır ve “IVF” olarak geçer. Ancak bu uygulamayı yapmak için birkaç önkoşul mevcut:

  1. 50 yaşından küçük olmalısınız.
  2. Eşinizle iyi anlaşmanız gerekiyor.
  3. Normalde birkaç kez bebek sahibi olmayı denemiş olmanız gerekir.
  4. Yılda sadece bir kez deneyebilirsiniz.

Siz ve eşiniz çocuk yapmakta sorun yaşıyorsanız, alternatif olarak hemen IVF teklifi alacaksınız. Sorun şu ki, IVF’ye gitmek için her iki ebeveynin de aynı fikirde olması gerekiyor ve aynı fikirde olmama olasılığınız yüksek. Eşinizi bu fikre ikna etmek için birkaç konuşma yapmanız gerekiyor. Ancak bu tartışmaların aynı cinsiyetten çiftlerde daha kolay olduğunu belirtmekte fayda var.

Siz ve eşiniz aynı fikirde olduğunuzda IVF’yi deneyebilirsiniz. Ancak çalışacağı garanti değil, bu yüzden eğer çalışmazsa bir yıl daha beklemeniz gerekecek. Çalışsa bile umduğunuz ikizleri alamayabilirsiniz, ancak uygulayabileceğiniz küçük bir “metagaming” hilesi var. IVF sonuçlarını aldığınızda, eğer sonuçlarda ikiz gözükmüyorsa uygulamayı kapatın ve tekrar açın. Test sonuçlanmadan IVF’yi hemen tekrardan deneyebilirsiniz. Genetik zarları atmaya devam edin, en sonunda ikizleri bulacaksınız.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version