Minecraft her zaman oyuncuları harika projeler oluşturmaya teşvik eden bir oyun olmuştur. Sadece Redstone ile güçlendirilmiş karmaşık sistemler değil, aynı zamanda muazzam ev tasarımları da yapılabilir. Minecraft’ta oyuncuların inşa ettiği bazı harika evleri gözden geçireceğiz, bu evlerden ilham alarak kendi modern evinizi de oluşturabilirsiniz.

Minecraft Modern Ev Fikirleri

İşte inanılmaz modern Minecraft evlerinin bir listesi, bunları gözden geçirebilir ve belki kendi dokunuşunuzu ekleyerek daha da iyileştirebilirsiniz.

Milyoner Stili Ev

Bu ev, Baizen87 tarafından tasarlandı ve muazzam mimari ve genel estetikle hemen ilgi çekiyor. Evin etrafını saran orman da ona daha da sıcak bir hava katıyor.

Akvaryum Ev

Bu küçük ama çok yenilikçi ev tasarımı, SheepGG tarafından yapılmıştır ve evin vurgusunun büyük akvaryumdan geldiğini görebilirsiniz. Balıklara gün boyunca bakabileceğiniz küçük ama lüks bir ev.

Banliyö Ev

HALNY, mümkün olduğunca evde gibi hissettirmek için basit malzemeler kullanarak çok basit bir tasarım oluşturmuş. Sade ve pratik bir ev istiyorsanız, bu sizin için en iyi seçenek olabilir.

Küçük Modern Camlı Ev

ItsMarloe, Minecraft’ta modern tarzda evler inşa etmenin inceliklerini öğrenmek için denemeniz için çok kompakt ve şık bir ev sunuyor. Bu evi, görebileceğiniz özellikleri kullanarak özelleştirmek oldukça kolay olduğundan, bu evi büyük projeler ve yapılara uygun hale getirebilirsiniz.

Modern Havuzlu Ev

IrieGenie tarafından yapılan bu çok lüks yapının sadece çok zevkli değil, aynı zamanda çok şık olduğu dikkat çekiyor. Kesinlikle deneyin ve daha da geliştirilebilecek her şeyi değiştirin.

Lüks Modern Ev

Lüks konusunda konuşursak, bu ev sadece çok etkileyici değil, aynı zamanda inanılmaz güzel. OSHACRA gerçekten etkileyici bir şey tasarlamış.

Stilistik Modern Ev

JINTUBE, genel olarak çok sakin ve huzurlu bir ev yaratan bazı küçük nüansları tercih ederek çok temiz bir estetik seçmiş.

Büyük Modern Ev

Bir kez daha IrieGenie, ahşap elemanları çokça kullanan ve aynı zamanda modern bir görünüm kazandıran muazzam ve şık bir ev tasarladı.

3 Katlı Konteyner Ev

JUNS MAB Architecture Tutorial, farklı katlar arasında ilginç bir boşluk yaratmanın çok etkili bir yolunu benimsemiş, onları güzel bir yapıya uyum sağlayarak sadece şaşırtıcı değil, aynı zamanda çok basit bir görünüme de sahip olan bir tasarım oluşturmuştur.

İşte sizin için hazırladığımız tüm modern ev fikirleri. Kesinlikle bunlardan biri sizi ilhamlandıracak ve belki de bu tasarımları aşmanıza neden olacaktır. Hadi, hayalinizdeki evi Minecraft‘ta inşa etmeye başlayın!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version