Valorant en iyi Phantom skini hangisi? Valorant’ta birçok Phantom skini mevcut, peki ya en iyisi hangisi? Buyurun yazımıza, tartışıyoruz.

Valorant içerisinde birçok kozmetik özelleştirilme bulunan bir oyun. Tabii ki en çok ilgi duyulan özelleştirmeler skinler. Bugün tüm skinler değil de tek bir silahın skinleri üzerinde konuşacağız. Bugün konuşacağımız Valorant silahı Phantom.

Peki ya siz Vandalcı mısınız yoksa Phantomcu mu? Yorumlara sebepleriyle birlikte yazabilirsiniz. Eğer ki Vandal seviyorsanız, Valorant En İyi Vandal Skinleri yazımızı ziyaret etmeyi unutmayın. Phantom en popüler silahlardan biri olduğu için birçok Phantom skini bulunuyor. Bugün bu skinleri değerlendirip, en iyisi hangisi ona karar vereceğiz. Valorant en iyi Phantom skini içeriğimize yavaşça geçelim.

Valorant En İyi Phantom Skini

Öncelikle yazımızda hangi skinleri değerlendireceğimize karar verelim. Bu yazımızda değerlendireceğimiz Valorant Phantom skinleri şunlar:

  • Anomali Phantom
  • İyon Phantom
  • Spectrum Phantom
  • Oni Phantom

En popüler ve satın almakta kararsız kalınan Phantom skinlerinden seçmeye çalıştık. Ayrıca eğer bu skinlerin hatta tüm Valorant skinlerinin fiyatlarını merak ediyorsanız, Valorant skin fiyatları yazımıza göz atabilirsiniz.

Anomali Phantom

Valorant Anomali Phantom görseli.

Anomali Phantom ilk geldiğinde ön yargılı yaklaştığım fakat şık ve sade tasarımıyla sonradan sevgimi kazanan bir skin. Özellikle atış hissiyatı yumuşak ve eğlenceli. Hiçlikten gelircesine bir vibe veriyor denilebilir. Anomali Phantom’u oynarken en zevk aldığım ajan ise tabii ki Omen. Benim için Omen ile özleşmiş bir skin diyebilirim. Sadece sert atış hissiyatı sevenler için pek iyi değil, fakat eğer phantom oynuyorsanız zaten pek sert bir atış hissiyatı aradığınızı düşünmüyorum.

İyon Phantom

Valorant İyon Phantom görseli.

İyon Phantom’u geldiği gibi sevmeye başlamıştım. Özellikle beyaz, mavi ve siyahın uyumunu çok seviyorum. Ayrıca fütürist tasarımı ile birlikte ilgilileri topluyor. Sanki bir uzay gemisinden kaçırılmış özel yapım bir silah gibi. Ortasında dönen mavi top da gerçekten çok hoş. Mermi atış hissiyatı olsun, headshot hissiyatı olsun gerçekten konforlu bir skin. Skini elinize aldığınızda oyun otomatik klimalı oluyor gibi 😀

Spectrum Phantom

Valorant Spectrum Phantom görseli.

İşbirliği olarak gelen Spectrum Phantom skini Star Wars’tan fırlamışçasına bi’ lazer attığı eksik. Spectrum skinini pek sevmiyorum. Fakat sadece bitiriş animasyonu için bile alınabilir. Gerçekten çok tasarlanmış bir skin. Ayrıca sağa sola hızlıca dönüp adam vurma hissiyatı nedense bende ayrı bir haz uyandırıyor bu skinde. Yani bunu alacağınıza çok daha iyi skinler var fakat bitiriş animasyonu dediğim gibi ha-ri-ka!

Oni Phantom

Valorant Oni Phantom görseli.

Sonunda geldik bizim emektara, Oni Phantom ha. Yazıyı yazarken koltukta saygıdan bir dikeldim. Çok uzun süredir bizimle olan Oni Phantom ilk göz ağrılarımdan diyebilirim. Gerçekten gerek animasyonları, gerek atış hissi, gerekse uzak doğu odaklı hoş tasarımı bütünleşip bir harikaya dönüşmüş. Eğer Oni Phantoma sahip değilseniz, acilen satın alınması gereken bir skin olarak düşünüyorum. Oni Pençe ile çok iyi kombin oluyor ha!

Evet, değerlendirmelerden sonra karar aşaması geldi. Valorant En İyi Phantom skini bize göre: ONI PHANTOM

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Oni Phantom gerçekten bunu hak ediyor mu? Siz hangi skini en iyi buluyorsunuz? Bizimle yorumlarınız paylaşın!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version