Valorant en iyi Vandal skini hangisi? Valorant’ta birçok Vandal skini mevcut, peki ya en iyisi hangisi? Buyurun yazımıza, tartışıyoruz.

Valorant içerisinde birçok kozmetik özelleştirilme bulunan bir oyun. Tabii ki en çok ilgi duyulan özelleştirmeler skinler. Bugün tüm skinler değil de tek bir silahın skinleri üzerinde konuşacağız. Bugün konuşacağımız Valorant silahı Vandal. Vandal en çok tercih edilen iki silahtan biri. Peki ya siz Vandalcı mısınız yoksa Phantomcu mu? Yorumlara sebepleriyle birlikte yazabilirsiniz. Vandal en popüler silahlardan biri olduğu için birçok Vandal skini bulunuyor. Bugün bu skinleri değerlendirip, en iyisi hangisi ona karar vereceğiz. Valorant en iyi Vandal skini içeriğimize yavaşça geçelim.

Valorant En İyi Vandal Skini

Öncelikle yazımızda hangi skinleri değerlendireceğimize karar verelim. Bu yazımızda değerlendireceğimiz Valorant Vandal skinleri şunlar:

  • Asil Vandal
  • Delipop Vandal
  • Ejder Ateşi Vandal
  • Yağmacı Vandal

En popüler ve satın almakta kararsız kalınan Vandal skinlerinden seçmeye çalıştık. Ayrıca eğer bu skinlerin hatta tüm Valorant skinlerinin fiyatlarını merak ediyorsanız, Valorant skin fiyatları yazımıza göz atabilirsiniz.

Asil Vandal

Valorant Asil Vandal görseli.

Asil Vandal eski bir Vandal skini olmasına rağmen çok popüler bir skin. Özellikle ana rengi dışında diğer renkleri çok ilgi görüyor. Skinin genel olarak sesi, efektleri ve hissiyatı güzel. Genel özelliklerinin yanında kafaya tap tap sıkıp vurma hissiyatı gerçekten harika. Uzak mesafelerden birine headshot attığınızda çok iyi hissettiriyor. Eğer satın almayı düşünüyorsanız gerçekten önerebileceğimiz bir skin.

Delipop Vandal

Valorant Delipop Vandal görseli.

Delipop Vandal çok eski olmayan bir skin. İlk geldiğinde pek beğenmediğim fakat oynadıkça saran bir skin. Bu skin ile spray atması gerçekten çok keyifli. Efektleri ve tasarımı çok renkli ve neşeli diyebiliriz. Silah elimizdeyken biraz daha ağır bir silahmış gibi hissettiriyor. Genel olarak orta seviye bir skin olarak görüyorum. Açıkçası listeden en son alacağım skin bu skin.

Ejder Ateşi Vandal

Valorant Ejder Ateşi Vandal görseli.

Ejder Ateşi Vandal Valorant’ın en gözde skinlerinden diyebiliriz. Listedeki en eski skinlerden biri. İlk göz ağrılarımızdan olduğu için bu skinin bizdeki değeri çok büyük. Geliştirdikten sonraki renkleri de gerçekten çok hoş. Kafa vuruş hissiyatı olsun, spray hissiyatı olsun ikisi de gerçekten iyi. Bu skinin tek sıkıntısı çok uzun zamandır oyunlarımızda ve artık biraz sıkılmaya başlamış olabilirsiniz. Onun dışında efsaneler asla ölmez deyip alınabilecek bir skin kendisi.

Yağmacı Vandal

Valorant Yağmacı Vandal görseli.

Yağmacı Vandal teknik olarak Valorant’ın en eski skini. Herkes bunu bilmez fakat oyunun Twitch’ten düşürülüp oynanılabildiği Beta döneminde Yağmacı skin paketi çıkarılmıştı. Oyun herkese açık olarak yayınlandıktan sonra yağmacı koleksiyonu oyundan kaldırılmıştı. Ardından yeni yağmacı koleksiyonu oyuna eklendi. Fakat görünüşü de değişmişti yani beta’daki skin ile aynı görüntüye sahip değil. Skini değerlendirmek gerekirse, headshot hissi çok güzel zınk diye merminin kafaya gittiğini hissediyorsunuz. Bunun dışında genel olarak görünüşü de çok şık. Ben beyaz olan tasarımını gerçekten çok seviyorum. Ayrıca elde ağır duran skinlerden biri yağmacı vandal. Şık, güzel hoş bir skin.

Evet, değerlendirmelerden sonra karar aşaması geldi. Valorant En İyi Vandal skini bize göre: ASİL VANDAL

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Asil Vandal gerçekten bunu hak ediyor mu? Siz hangi skini en iyi buluyorsunuz? Bizimle yorumlarınız paylaşın!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

2 yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version