CS2 Yoldaş maç geçmişi normal maç geçmişleri kısmında gözükmez. CS2 dışından yoldaş maç geçmişinize bakabilir ve indirebilirsiniz.

Rekabetçi oyun tarzıyla yıllardır en popüler oyunlardan olan Counter Strike 2, iki kişiyle oynanan Yoldaş oyun modu ile gerçekten büyük ilgi duyuluyor. Normal rekabetçi oyunun aksine yoldaş maça iki kişi giriliyor ve 2 VS 2 bir maç oluyor. Rekabetçi moda benzer olarak oyuncuların Yoldaş rütbesi de oluyor. Fakat yoldaş maçlarındaki bir eksik ise maç geçmişinin oyun içerisinden bakılamaması. Cs2 yoldaş maç geçmişine oyunun içerisinden bakmaya bir çözüm bulamamışa benziyor. Fakat Steam bu konuda bize yardımcı olacak. Haydi gelin sizlere CS2 yoldaş maç geçmişine nasıl bakılır anlatalım.

Cs2 Rütbelerine bakmak için CS2 Rekabetçi Rütbeleri yazımıza göz atabilirsiniz.

CS2 Yoldaş Maç Geçmişi

CS2 yoldaş maç geçmişine bakmak için Steam üzerinden bir yol izleyeceğiz. Her ne kadar CS2 içerisinden bize bir yol sağlanmasa da Steam üzerinden tüm yoldaş maçlarımızı görebiliyoruz. Eğer istersek izlemek için indirebiliyoruz bile. Maç özetini indirmek için maçın üzerinden çok zaman geçmemesi gerekiyor. Fakat skorları, maçın nasıl bittiğini vb. istediğimiz zaman görebiliyoruz.

Yoldaş maç geçmişinize bakmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Steam üzerinden isminizin yazıldığı olduğu yerden “Aktiviteler” kısmına girin.

  2. Girdiğiniz Aktiviteler sayfasından sağda bulunan “Oyunlar” kısmına girin.

  3. Buradan Counter Strike Global Offensive (CS2) oyununu bulduktan sonra “Kişisel Oyun Verisi” kısmına girin.

  4. Açılan sayfadan yukarıdaki menüden Yoldaş Maçları (Wingman Matches) seçeneğini seçin.

  5. Bu bölümde yoldaş maç geçmişinizi görebilirsiniz. Eğer maç üzerinden çok zaman geçmediyse GOTV ile izlemek için maç geçmişinizi indirebilirsiniz.

    Csgo Yoldaş Maç Geçmişi

Yukarıdaki adımları uygulayarak CS2 yoldaş maç geçmişinize bakabilirsiniz. Eğer bir sıkıntı yaşarsanız yorumlar kısmından bizimle paylaşırsanız sıkıntınızı çözmenize yardımcı olacağız.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version