Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizlerle birlikte TFT Geç bağlanma sorunu hakkında konuşacağız. Gündemdeki en belirgin TFT hatalarından olan ve şu şekilde ifade edebileceğimiz: “TFT’ye geç bağlanıyorum, TFT ilk şampiyon seçimi sırasındaki bağlantı problemi” sorunu gerçekten can sıkıcı bir durum yaratıyor. Bizde sizler için bu konuyu araştırdık buyurun inceleyelim.

Uzun süre önce çıkmış olup, oyuncuların büyük ilgisini toplamayı başaran Taktik Savaşları (TFT), içinde League of Legends karakterlerinin bazılarının bulunduğu, gerek eşyalar, gerek güçlendirmeler ile doğru stratejiyi oluşturup, rakiplerinizi eleyerek 1. olmaya çalıştığınız yeni tarz modern bir satranç oyunudur. Günden güne daha da gelişen, eksiklikleri yavaş yavaş tamamlanan bu oyunda çıktığından bu zamana kadar bir hata var. Bu hata oyun başladığı zaman yükleme ekranında kalıyor ve ilk şampiyon seçimini yapmanıza engel oluyor. İlk şampiyon seçimini yapamamak çoğu zaman istediğiniz eşyalar veya karakteri alamamanızdan dolayı oyunun erken aşamasını kötü geçirmenize yol açıyor. Riot Games ile bu hata hakkında gerekli konuşmaları yaptık ve yapılan açıklamaya göre henüz uzun süredir var olan bu hataya neyin yol açtığını ve çözümünün ne olunduğu bilinmiyor. Kimi kişiler bunun kullanıcısal bir sorun olduğunu öne sürerken, kimileri ise bunun Riot Games kaynaklı bir sorun olduğunu öne sürüyor.

Her ne kadar Riot Games gibi büyük ve uzun süredir bu piyasanın içinde olan bu şirketin bunun gibi çok basit bir hatayı çözmeyi geçtim kaynağını bile bulamamış olması biraz gülünç. Ama yine de Taktik Savaşları (TFT) için çok çalışıyorlar ve daha iyi olmasını istiyorlar. Hali hazırda normal League of Legends ile de ilgileniyorlar. Bana soracak olursanız birkaç yama içersinde bu hata çözülecek ve oyunu daha rahat oynamaya başlayacağız. Fakat şunu unutmayın, bu hatayı düzeltseler bile yeni bir tanesi elbet ki çıkacak. Oyunun eksiklikleri her zaman olacak ama siz siz olun sinirlenmeyip anın tadını çıkartıp bunun bir oyun olduğunu hatırlayıp eğlenmenize bakın.

Ayrıca bu konuyu burada bırakmayıp Riot’a bir destek talebi gönderdik, Riot’tan bize gelen geri dönüş şu şekilde:

Riot destek ekibinden Dizzyest’in bize verdiği cevap.

Umarız ki yazımızdan gerekli bilgilere ulaşmış ve aklınızdaki sorulara yanıt bulmuşsunuzdur daha sonraki içeriklerimizde görüşmek üzere. Ayrıca henüz Lol Yeni Şampiyon: Senna adlı yazımızı okumadıysanız o da ilginizi çekebilir. Umarız ki geç bağlanma sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version