Lucian 2013 yılında League of Legends arenasına katıldığından beri akıllarda gezen sorulardan biri de Lucian’ın biricik sevgilisi Senna nerede? Bu sorunun yanıtı da aslında belli Senna Thresh ile olan mücadelesinin sonunda Thresh onu ruh fenerine hapsetti. Lucian ise gerek fan çalışmalarında olsun gerek oyun içerisindeki repliklerinde olsun Thresh’den nefret ettiğini ve karısını kurtarmak istediğini belli ediyor. Fakat bunca yıldır Riot’dan herhangi bir ses soluk çıkmaz iken şu sıralarda yeni şampiyonumuzun Senna olacağına dair bir sürü ipuçları çıkmış durumda. Gelin sizlerle teker teker bu ipuçlarını inceleyelim.

İpucu 1-) Senna’nın Ruhlar Alemini Yırtıp Çıkmış Olabileceği

https://youtu.be/hImwITV4Q4c

Yukarıdaki videoda görüleceği üzere oyunun başlangıcında hem mavi taraf hemde kırmızı tarafın base (Başlangıçta doğduğumuz yer) kısmında ruhlar aleminden sislere benzer şeyler görüyoruz.

 

İpucu 2-) Senna, Qiyana, Yuumi, Sylas, Neeko, Pyke veya Kaisa ile bir maç kazan görevi (PBE)

Yandaki Tweet’de görebileceğiniz gibi bir oyuncu Şampiyonluk Görevlerinin 7. haftasında içerisinde Senna isminin geçtiği şampiyonlar ile bir oyun kazanma görevinin olduğunu keşfetmiş.

Bu resmin gerçekliğinden yeterince emin değiliz fakat eğer bu resim gerçek ise Senna %90 olarak bizim sonraki şampiyonumuz olacak gibi duruyor.

Diğer şampiyonlar ile Senna’nın herhangi bir hikayesel bağlantısı olacak mı henüz bir bilgimiz yok. Büyük ihtimalle herhangi bir bağlantısı olmayacaktır.

Umarız ki Sennamız aşkı olan Lucian’a kavuşur.

 

 

İpucu 3-) Ruh avantajsız Thresh!

Elimizde tekrardan PBE sunucusundan bir görsel bulunuyor. Normalde Lol oyunun içerisine hikaye unsurunu katmayı pek sevmese de ara sıra küçük göndermelerde bulunuyordu. Bu göndermelerden biri de Thresh’in karşı takımına Lucian geldiğinde Thresin direk 1 fener yükü ile başlamasıydı. Bu Senna’ya bir göndermeydi.

Fakat PBE’deki yeni güncelleme ile Thresh’in karşısında Lucian varken artık fazladan 1 ruhla değil 0 ruhla başlıyor. Bu da bir sonraki şampiyonumuzun Senna olma olasılığını aşırı derecede arttıyor. Bu kadar da tesadüf olmaz değil mi!

 

Eğer sizde bizim paylaşmadığımız teorilere, easter egglere (sürpriz yumurtalar) sahipseniz yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Bu yazımız ilginizi çekebilir; TFT Geç Bağlanma Sorunu

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

2 yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version