Riot Games’in oyunu olan; League of Legends oyunun, en sevilen ve en popüler oyun modu olan Ultra Rekabet Faktörü (URF) gelmişti. Bu mod için kullanıcılar çok uzun süre sabırsızlıkla beklemişti ve 29 Ekim tarihinde bu bekleyiş son buldu.

Ultra Rekabet Faktörü, 6 sene önce hayatımıza girmişti fakat ilk geldiğinde Ultra Rekabet Faktörü olarak gelmişti yani oynayacağımız şampiyonları kendimiz seçiyor ve oynanmasını istemediğimiz şampiyonları yasaklayabiliyorduk. Ama sonralarında Rastgele Ultra Rekabet Faktörü (RURF) modu gelmeye başladı. Bu modda da oyun oyunculara oyun rastgele bir şekilde şampiyon veriyor, bu şampiyon için ister zar atarak istersek de zar atan kişilerin şampiyonlarını alarak oynayabiliyoruz fakat oyuncular belki de istemedikleri şampiyonları oynadıkları için bu moddan şikayetçi olup Ultra Rekabet Faktörü (URF) modunu geri istiyorlardı.

Temmuz – Ağustos aylarında PBE‘ye Rastgele Ultra Rekabet Faktörü (RURF) modu gelmişti. Bütün oyuncular normal League of Legends’a da Rastgele Ultra Rekabet Faktörü (RURF) modu geleceğini bekliyordu ama sonunda bu yıl büyük bekleyişler sona erdi ve League of Legends’ın 10.yılı şerefine Riot, oyuncuları daha da heyecanlandırdı ve Ultra Rekabet Faktörü getirdi. Oyuncular Ultra Rekabet Faktörü (URF) için çok beklediler ve sonunda beklediklerini aldılar. Riot sonunda onlara kulak asmıştı.

Ultra Rekabet Faktörü (URF) Nedir?

Peki ya yaklaşık 6 sene önce League of Legends oyununa gelen ve hayatımıza giren URF nedir diyecek olursak. League of Legends oyunun belirli zamanlarda gelen (yılda 2 kez) ve oyuncuların çok sevdiği heyecanla beklediği bir moddur. Karakterlerin manalarının sınırsız olduğu bu modda aynı zamanda her şeyin bekleme süresi %80 daha az olur. Yani normal oyuna göre daha eğlencelidir ve oyuncuların da Ultra Rekabet Faktörü’nü sevme nedenleri bunlardır.

Lol Urf Ne Zaman Bitecek?

Şu anlarda ise oyuncular Ultra Rekabet Faktörü’nün ne zaman kalkacağını merak etmekte. Bu sorunun cevabına gelecek olursak Ultra Rekabet Faktörü (URF) 29 Ekim tarihinde gelmişti ve 09 Kasım gecesinde gidecek. Bu sefer Ultra Rekabet Faktörü (URF) kısa sürmüş olacak ve ne yazık ki aramızdan tekrar ayrılacak. Bu üzücü haberle de yazımızın sonuna geldik.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Lol Yükselen Şampiyonlar Görevi

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version