Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizlerle birlikte Diablo 4 Büyücü ve Barbar Oynanış videolarının yayınlanması hakkında konuşacağız. BlizzCon üzerinden Diablo 4 oyununun duyurulması ile birlikte belirli erken erişim izni olan oyun kanalları bazı sınıfların oynanış videolarını yayınladı.

Diablo 4 Barbar Oynanış

 

Yukarıdaki video içerisinde Diablo 4 oyununun barbar sınıfının oynanışı hakkında uzun sayılabilecek (24 dakika) bir içerik var. Başlangıçtan sona kadar izleyerek oyunun oynanış mantığını kavrayabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca bu video sayesinde Barbar sınıfının yeteneklerine de bir nevi hakim oluyorsunuz. Sizler için daha önce sınıfların yetenek setlerine ait yazımızı yayınlamıştık. Bu yazımızdaki yeteneklerin de oyundaki hallerini videoyu izleyerek görebilirsiniz. Genel olarak karanlık bir teması olan Diablo 4’ü burada da görüyoruz aslında. Ayrıca video içerisinde oyuncumuz arkadaşları ile birlikte oynadığından dolayı çok oyunculu tecrübesinin nasıl olacağı hakkında da biraz fikir yürütebiliriz. Ayrıca oyunun Dungeon ve Boss sistemini merak eden arkadaşlar için video içerisinde Boss kesimlerinin de olduğunu söyleyelim.

Diablo 4 Büyücü Oynanış

 

Yukardaki video içerisinde ise Diablo 4 oyunundan büyücü sınıfının oynanış videosunu görüyoruz bu video barbar videosunu kıyasla biraz daha kısa (10 dakika) fakat basit bir oynanış incelemesi için gayet yeterli bir süre. Video içerisinden barbar sınıfında olduğu gibi büyücü sınıfının da yetenekleri hakkında görünüş ve kullanış bilgisi alabilirsiniz. Ateşli, yıldırımlı ışıklı mışıklı razer misali büyücünün yetenekleri çok havalı gözüküyor!

Diablo 4 hakkındaki diğer içeriklerimizin ilgini çekebileceğini düşünüyoruz bir bakmak ister misin?
Diablo 4 İle Gelecek Büyük Değişiklikler
Diablo 4, 3 Sınıfın Yetenekleri Belli Oldu: Druid, Barbar, Büyücü

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version