Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizler için Fortnite oyun içi yeni eşyaları inceleyeceğiz. Ünlü bir Fortnite içerik sızdırma hesabından yeni sızdırılan bilgilere göre gelecek yamalarda bizi bir sürü yeni içerik bekliyor. Epic Games özenle güncelleme çalışmalarını sürdürüyor diyebiliriz. Yeni gelecek oyun içi eşyaları sizlerle birlikte inceleyelim.

Bölüm 2‘ye geçmesi ile birlikte tekrardan gündemlerin başına oturan Fortnite çok büyük yayıncıların ve markaların da desteği ile kendisine en büyük Battle Royale oyunu dememize imkan tanıyor. Yaratıcılığın önemi ile ön plana çıkan Fortnite diğer gerçekçi, karanlık temalı Battle Royale oyunların aksine oyuncuya renkli ve eğlenceli bir izlenim veriyor. Bu sayede diğer oyunlardan bir farklılık yarattığını söyleyebiliriz. Ayrıca sık güncellenip, oyun içi hataların çabuk düzeltiliyor. Buda oyuncuların oyun keyiflerine doyasıya yaşamasına imkan tanıyor. Bölüm 2’ye geçeli 1 ay olmak üzere, Epic Games hızla güncelleme çalışmalarına devam ediyor. Oyuna yeni eklenilecek araçları ve diğer eşyaları bekleyen oyuncuların meraklarını bir nebze giderecek bir haber var elimizde. Fortnite hakkında bilgi sızdırtmasıyla ünlü olan HYPEX hesabı Twitter üzerinden oyuna yeni gelecek oyun içi eşyaları duyurdu.

Fortnite yeni tuzaklar, malzemeler ve araçlar geliyor:

HYPEX’in bize verdiği bilgilere bakarsak oyuna ‘Kalp’ adında yeni bir araç, ‘Scooter’, ‘Sürpriz Parti’, ‘Klonlama makinesi’, ‘Havuz kolluğu’ tarzında eşyalar eklenilecek. İsmi verilen şeyler veri madenciliği yoluyla kazanıldığından dolayı henüz bu yeni eşyaların bir resimi yok. Fakat eşya isimlerinden çıkarımlar yaparak önümüze çok eğlenceli şeyler gelecek gibi duruyor.

Epic Games, bu eşyalara tamamen kod adı vermişte olabilir. Yani yeni gelecek bazı eşyaları bu isimler ile tamamen alakasız olabilir. Epic Games ne zaman bir güncelleme getirmeye kalksa sızıntılar olduğundan insanları şaşırtmak için bilerek bu isimleri koymuş olabilirler. Oyuna bu yeni eşyalar geldiği zaman ayrıntılarını sizinle paylaşacağız. Takipte kalmayı unutmayın.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Lol Urf Ne Zaman Bitecek?

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version