Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizlerle birlikte Lol Yükselen Şampiyonlar Görevi hakkında konuşacağız. Buyurun konuya dalış yapalım! 2009 yılında piyasa sürülen ve geldiği zamandan beri popüleritesini hiç bir zaman kaybetmeyen League of Legends oyununa oyunun yaratıcısı ve geliştiricisi olan Riot Games tarafından yaklaşık 2 sene önce 2017 civarında yeni bir özellik olan ”Görevler” geldi ve oyunculara belirli zamanlarda belirli görevler verildi. Oyuncular ise bu görevleri yaparak belirli ödüller kazandı. Riot şirketi görevleri getirirken ise League of Legends oyunun bir görev oyununa dönmeyeceğini belirtti, amacın ise oyundan zevk aldığınız noktaları arttırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Lol Yükselen Şampiyonlar Görevi Nasıl Yapılır?

Asıl konumuza  gelecek olursak ise oyuna yaklaşık 10 gün önce League of Legends Yükselen Şampiyonlar Görevi yani 2 tane League of Legends Dünya Şampiyonası E-spor maçını canlı izleme veya tekrarını izleme görevi geldi. Fakat bir çok oyuncu bu görevin yapılmamasından şikayetçi.

Bunun çözümü ise şu şekilde; görevler kısmında yazan watch.tr.lolesports.com adresine girdikten sonra öncelikli olarak giriş yapmanız gerekiyor ki Riot sizin kim olduğunuzu, hangi hesaptan izlediğinizi bilsin. Riot oyunculardan 2 maçın da tamamını izlemelerini istiyor, ki bunun nedeni de Riot’un oyuncuların videoyu geçmelerini istememesi. Bu yazdıklarımı eksiksiz olarak yaparsanız bu görev kabul edilecek ve sizde Hextech seti kazanmış olacaksınız.

İkinci olarak bu maçları direk Youtube üzerinden izleyecek olursanız da; Youtube’a girdiğiniz de sağ üstteki profil fotoğrafınıza tıklayınca çıkan ayarlar butonuna basın. Ardından sol tarafta size başlıklar dizilecek, oradan bağlı hesaplara tıklayıp Riot Games hesabınızı bağlamanız gerekecek ki Riot yine aynı şekilde sizin hangi hesaptan izlediğinizi anlasın. Eğer bu yazdıklarımı da eksiksiz bir şekilde yerine getirirseniz yine aynı şekilde bir Hextech seti kazanmış olacaksınız.

İşte Yükselen Şampiyonlar Görevi‘ni yapmak bu kadar basit. Bu ve daha nice League of Legends görevlerini yaparak sizler de bu tarz bir çok ödül kazanabilirsiniz.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Adobe Photoshop Camera Uygulaması

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version