Kısa zaman önce yeni Apple’ın yeni Airpods’larıyla ilgili bir rapor yayımlandı. Bu raporda yeni Airpods’ların ‘’AirPods Pro’’ veya “AirPods 3” ismiyle çıkacağı yazıldı. Yeni AirPods’lar üzerinde hala çalışmaların sürdüğü söylendi. Yeni Apple Airpods cihazları tasarımıyla değil de işlevselliğiyle ön plana çıkacak gibi duruyor.

Bu AirPods’lar kulak içi olacak. Apple bu kulaklığa gürültü engelleme özelliğini de ekleyerek kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Normal Airpods’lara artı olarak da gürültü engelleme özelliği olması nedeniyle bu Airpods’lar ‘’AirPods Pro’’ olarak isimlendirilecek. Ayrıca Apple İphone 11′ de yer alan U1 çipine de yer vermeyi düşünüyor, bu sayede kullanıcılar kulaklığın yerini daha kolay bulabilecek ve kaybetme sorununu daha az yaşayacaklar. Bu Airpods’ların bu ayın sonunda çıkacağı yazdı rapor da yani eğer bu doğruysa yakın bir zaman da piyasaya sunulacaklar. Aynı zamanda bu raporda fiyatının 260 dolar olacağı söylendi. Yani Türkiye’deki değeri 1500 TL+ vergiler olacak.

Bu raporun yayımlanan ilk rapor olmadığını da unutmamak lazım. Bir önceki yayımlanan rapor da ise AirPods’ların ısı dağılımını dengelemek için metal olarak çıkacağını öne sürdü. Bunun yanı sıra deneyimli bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo 2019 yılının son çeyreği ile 2020 yılının ilk çeyreği arasında çıkacağını iddia etti ve Apple’ın iki farklı AirPods model çıkaracağını; birinin normal klasik AirPods olacağını, diğerinin ise tamamen farklı ve yeni bir tasarım olacağını da ekledi.

Yeni AirPods’lar hakkında çok fazla bilinmeyen ve soru işareti var, fakat yakın bir zamanda Apple’ın yeni bir AirPods çıkaracağına emin gibiyiz. Beklemede kalın.

 

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Google Stadia Oyunları ve Fiyatı Açıklandı

Paylaş.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version