Paradox Interactive’in büyük strateji oyununun bir sonraki bölümü olan Crusader Kings 3 gelecek yıl PC’lere gelecek. PC için Steam ve Xbox Game Pass platformlarına gelecek. Paradox şirketi bu hafta sonu verecekleri haberleri, yayıncının oyununun hayranları için yaptığı yıllık PDXCON toplantısında paylaştı.

Crusader Kings 3, bir haber bülteninde “Kurgu hikayelerinden daha garip olan hikayeler ekrandan fırlıyor ve karakterler size karşı çıkıyor ve olaylar sizi aşırı noktalara itiyor” şeklinde bahsedildi.

Oyunumuz bize yeni 3D görüntüler sunacak sunacak Paradox şirketi, karakterlerinin tasarımını geliştirdiğini ve “daha ​​da ayrıntılı bir harita” oluşturduğunu söylüyor. “Crusader Kings 3, sonsuz sayıda yeni hikaye için zengin bir ortam.” şeklinde de ekleme yapıyorlar.

Şimdi 15. yılını kutlayan Orta Çağlarda bitmeyen yeniden yazılmış bir Avrupa tarihi konulu Crusader Kings oyunu milyonlarca oyuncunun beğenilerini aldı. Serinin en yeni oyunu yedi yıl önce piyasaya sürüldü: Crusader Kings 2 kişisel bilgisayarlar için, 2012’de çıktı. Paradox şirketi geçenlerde PDXCON şenliklerine dikkat ederek Steam üzerinden herkese bir ünvan verdi.

Oyun müdürü Henrik Fahraeus, şimdiye kadar gördüğüm en dikkat çekici basın açıklamasında, “Oyunun gündemin popülaritesinde patladığını görmek, özellikle kullanıcı dostu olmanın asla asıl amacımız olmadığını düşünerek, çok tatmin edici oldu” dedi. “Şimdi daha büyük bir kitleye hitap etme şansımız var.” şeklinde de konuşmasını bitirdi.

Siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz sizce nasıl olacak? 2020 yılına kadar gerçekten bilgisayara çıkacak mı? Sorularınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

Bu makale ilginizi çekebilir: Payday 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

3 yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version