Valorant 4.0 yaması ile birlikte haritaların çoğunda değişiklikler oldu. Güncelleme sonrası Valorant harita değişiklikleri neler?

Valorant’a en son gelen 4.0 güncellemesi ile birlikte oyuna birçok değişiklik geldi. Çeşitli silahlara ve ajanlara yapılan düzenlemeler yapıldı. Bu düzenlemelerin yanı sıra Bind ve Breeze haritasının belirli kısımlarına değişiklikler yapıldı. Yeni değişiklikler hem sıradan hem de rekabetçi oyuncuları etkileyecek ve haritalara yeni taktikler ve stratejiler getirecek gibi duruyor. Haydi gelin Valorant 4.0 güncellemesi ile birlikte gelen harita değişikliklerine göz atalım.

Bind Haritası Değişiklikleri

Bazı küçük düzeltmeler alan ilk harita, çoğu kişinin favorisi Bind.

  • A kısa bölgesindeki yüksek kutu kaldırılıyor ve yerine basamaklı bir kutu geliyor. Bu sayede artık savunan taraf tek bir Sage duvarı ile burayı kapatamayacak.
Valorant Bind A kısa bölgesi, görsel: Riot Games
  • Eklenen kutunun üstünden oyuncular atlayarak A bölgesine hızlıca giriş yapılabilir. Artık A kısa bölgesine daha sağlam bir savunma yapmak gerecek gibi duruyor.

Breeze Haritası Değişiklikleri

Breeze, çeşitli açıları ve çok açık bir harita olması nedeniyle oyuncuların en sevmediği haritalardan biri. Geliştiriciler, 4.0 Valorant yamasında açıklık sorununu çözmeye çalışmış gibi gözüküyor.

  • A’daki ana giriş kısmı biraz küçültüldü. Yeni gelen değişiklik sayesinde savunan taraf için bakılacak daha dar bir yer kalıyor. Savunanlar için büyük kolaylık.
Valorant Breeze A Giriş bölgesi, görsel: Riot Games
  • A’nın girişine çift katlı bir kutu geldi. Yeni kutu hem saldırganların hem de savunucuların uzun koridorda siper almasına izin veriyor.
  • A bomba kurma alanının genişletilmesi ve site arkasına yeni sert metal kapak geldi. Saldırganlar artık çukurun içine atlamadan bombayı biraz sol tarafa yerleştirebiliyor. Bu sayede artık daha kolay bomba kurabilirsiniz.

  • Haritanın orta alanına yakın duvarın eğri uzunluğu değişti.
  • B bomba kurma alanının arka kısmına yakın bir çift katmanlı sandık ve duvar geldi. Bu yüzden, savunucuların haritanın arka tarafının yakınında daha fazla koruma sağlamasına olanak tanıyor.

Valorant harita değişiklikleri bu kadar. Her yamada haritalar daha dengeli ve daha güzel oluyor diye düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlardan fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın. Ayrıca yeni gelen skin koleksiyonlarının fiyatlarını gördünüz mü? Valorant skin fiyatları yazımızdan bir bakın derim.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version