Ubisoft şirketinin en son yaptığı açıklamalar Assassin Creed oyuncuları için büyük bir heyecan yarattı. Ubisoft’un açıklamalarına göre Assassin Creed serisinin yeni çıkacak oyunun adı Assassin Creed: Gold olarak isimlendirilirken aynı zaman da bu yeni projeye “Audible” olarak anılıyor.

Peki bunun anlamı ne diyecek olursanız da; Audible kelimesinin Türkçe karşılığı işitilebilirlik, duyurulabilirlik demek. Bu da aynı zamanda Ses draması anlamına geliyor. Yani oyun seslendirmesi içten ve hisli bir şekilde oyuncuya duyurulacak. Bu oyunuu diğer oyunlardan farklı kılan özellik işte bu. Bu özelliğiyle ise daha da fazla merak konusu oldu ve oyuncuları çok büyük beklentilere soktu. Oyuncular bu oyun için heyecanla beklemekte.

Ubisoft şirketi aynı zamanda Assassin Creed: Gold oyunun konusu hakkında da açıklamalarda bulundu. Anlatılana göre oyun yeni oyun Aliyah Khan ismindeki karakterin hikayesini anlatacak. Aliyah Khan, gerçek hayatında bir avcıdır ve sokaklarda yaşayıp hayatta kalmaya çalışır. Hayatta kalmasına yardımcı olan etkenlerden biri ise dolandırıcı olmasıdır ve rastgele insanları dolandırarak hayatta kalmaya çalışır. Bu konuda bir üne bile sahip olan Aliyah Khan hayatının geri kalanında ise suikastçi olacaktır ve bundan haberi olmamaktadır.

Dediğimiz gibi tek bir özellik bile oyuncuları bu kadar heyecana sokarken Ubisoft şirketinin Assassin Creed: Gold oyunuyla oyuncuların heyecanının üstesinden gelebilecek mi, beklentileri karşılayabilecek mi bilinmemekte. Fakat yılların efsaneleşmiş oyun serilerinden biri olan Assassin Creed’in üstünden gelemeyeceği şey yoktur diye de belirtmek istiyorum.

Peki bu oyun ne zaman çıkacak diyecek olursanız. Ubisoft şirketi Assassin’s Creed: Gold için kesin bir tarih vermemekle beraber oyunun 2020‘nin ilkbahar aylarında çıkacağını söyledi.

Umarım bu Assasssin’s Creed oyunu sizin de beklentilerinizi karşılar ve Aliyah Khan karakteriyle yeni ve güzel bir serüvene atılırsınız.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Fortnite Balık Tutma Turnuvası

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version