Fortnite bu hafta hızını biraz yavaşlatıyor ve oyunculara, silah tutmaları ve balık tutmaları için bir neden veriyor. Fortnite balık turnuvası! Epic, yeni ortaya çıkan etkinliğini Triggerfish’in sunduğunu söylüyor: Triggerfish oyundaki balık desenli bir kostüm. Etkinlik 22 kasım saat öğlen 13:00’da başlayacak. (1pm)

Kurallar yeterince basit: sadece bir olta alın ve balık tutmaya başlayın. Zıpkın Silahı kullanılarak elde edilen avların turnuva için geçerli olmayacağı bildirildi. Turnuva bölgesel bazda gerçekleşecek ve oyuncular galibi dört kategoriden birinde taçlandırmak için atabilirler.

Fortnite Balık Tutma Turnuvası Ödülleri

Top Angler unvanı, tek bir maçta en çok balık yakalamayı başaran her bölgedeki oyuncuya verilirken, Small Fry Şampiyonu unvanı yarışma sırasında en Küçük Fry‘ı alan oyuncuya gider. En çok Flopper‘ı yakalayan ve en Slurpfish‘i yakalayan oyuncu için benzer kategoriler vardır. Her bölgesel kategori galibi, gerçek hayattan oyulmuş bir Llama Kupası ile ödüllendirilecek.

Sürekli balık tutmak için vakti olmayan oyuncular da unutulmadı; Epic, 24 Kasım Pazar günü saat 13:00‘da turnuvanın başlaması ile oyunda olta kullanan herkesin, Kazanmak için Oyna spreyi alacağını söyledi. Ek olarak, bir Mistik Altınbalık yakalamayı başaran herkese Bottom Dweller Kazma verilecek.

Tüm kurallar ve turnuvanın canlı bölgesel lider tablolarına ait bağlantılar Epic’in Balık Çılgınlığı ilanında bulunabilir.

Kuşkusuz ki, tüm bunlar, ağırlıklı olarak hızlı oyun ve kafa vuruşları etrafında inşa edilmiş bir oyun için sürpriz bir hareket. Balık tutma turnuvası, son zamanlarda yapılan baskın benzeri Cadılar Bayramı etkinliği gibi Fortnite’ın önceki etkinlikleriyle aynı ölçüde olmayabilir, ancak sezonun Şubat ayında biteceğini göz önüne koyarsak önümüzde daha birçok etkinlik olabilecek zaman var!

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Lol Eski İmleci Geri Getirme

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version