TFT Set 7.5 Ne Zaman Gelecek? sorusunun cevabı Teamfight Tactics (TFT) oyuncuları tarafından merak ediliyor. TFT Set 7.5 çıkış tarihi belli oldu!

Selamlar, bu yazımızda sizlerle TFT yeni set ne zaman çıkacak, TFT set 7.5 ne zaman gelecek konularıyla ilgili konuşacağız. TFT belirli dönemlerde güncellemeler alarak, oyuna tamamen yeni bir hava katıyor. Bu büyük güncellemelere ise set demekteyiz. Her TFT setinde genellikle yeni şampiyonlar, yeni oyun mekanikleri, yeni şampiyon yetenekleri oyuna gelir. Her Teamfight Tactics setinde adeta başka bir oyun oynuyormuş gibi hissedebiliriz. Teamfight Tactics: Ejderhalar Diyarı Set 7 sonrasında gelecek olan TFT Set 7.5 ne zaman gelecek?

TFT Set 7.5 Ne Zaman ?

Riot yeni seti sunucularda set 7 bitişinden çıkaracak. Set 7 bitiş tarihi ile arasında 2-4 haftalık bir boşluk olabilir. TFT Set 7.5 8 Eylül 2022 civarında sunucularda aktif olacak. Tabii ki bu tarihleri önceden tutturmak güç, bundan önceki sezonların verilerine bakarak tahmin edebiliyoruz.

Birçok TFT yayıncısı ve e-sporcusunun yorumlarına bakarak yeni setin oyun zevkinin yüksek olduğunu söyleyelim. Yeni sinerjiler ve yeni şampiyonlarla gerçekten keyifli bir oyun deneyimi yaşayacak gibiyiz. Daha erken bir şekilde yeni sette oynamak istiyorsanız PBE sunucusuna girip oradan yeni seti deneyimleyebilirsiniz. PBE sunucusu test odaklı olduğundan dolayı bazı hatalar olabilir, onlara aldırmayın. Eğer hala bir PBE hesabınız yoksa, LoL PBE Hesabı Açma rehberimize göz atabilirsiniz.

Yeni set ile birlikte yeni eklenebilecek şeyleri listelemek gerekirse:

  • Şampiyonlar
  • Yarım ve tam eşyalar
  • Şampiyonlarla birlikte yeni bufflar
  • İlginç mekanikler
  • Kozmetik ürünler

Teamfight Tactics Yeni Set Ne Zaman Gelecek?

Teamfight Tactics (TFT) yeni set ne zaman sorusunun cevabı, Set 7.5 8 Eylül 2022 tarihinde sunucularda aktif olacak gibi gözüküyor. Her set ile birlikte gelen yeni kozmetikler, şampiyonlar, eşyalar ve bufflar gerçekten merakla bekleniyor. Peki siz yeni set için ne kadar heyecanlısınız? Gelen her yeni set ile birlikte oyundaki birçok şey değişiyor. Oyuna tazelik katan bu set güncellemeleri gerçekten gerekli. Eğer güncelleme sürelerinin arası çok açık olsaydı oyun gerçekten sıkıcı olur. İyi ki bu güncellemeler 3 ayda bir geliyor. Son olarak, TFT yeni set tarihi kesin olarak belli olduğunda gün tarihini de yazımıza ekleyeceğiz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version