Uzun zamandır çıkışı beklenen korku oyunu Scorn için nihayet çıkış tarihi belirlendi ve oyunun hayranları bu haber karşısında çok mutlu. Haber, Scorn resmi Twitter hesabından bir duyuru şeklinde yayınlandı. Uzun süredir duyuru yapmayan Scorn bu tweet ile hayranlarına kendisini hatırlattı.

Scorn’un çıkışı için çok fazla gecikme oldu, ilk başta 2017’de piyasaya çıkması planlıydı. Son oyun gösteriminin Ekim 2020’de yapılmasına rağmen birçok fragman ve kısa kesitleri sayesinde şimdiden büyük bir takipçi kitlesine ulaştı.

Scorn, birinci şahısta oynanan, atmosferik bir korku oyunu olarak tanımlanıyor. Oyunun tematik tonlarını ve grafiklerini fragmanları izleyen oyuncu kitlesi beğendi diyebiliriz.

Oyun çıkışındaki gecikmenin yanı sıra, oyunun diğer fragmanlarına kıyasla çok az şey gösteren yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanda bir tür sunak gözüküyor ve etrafta parlayan kırmızı karınlı hamile kadın heykelleri mevcut. Oyuncuların sıkça uğrayacağı bir alan. Ayrıca oyunun kaç bölümden oluştuğunu da sembolize ediyor.

Oyun, çok sayıda keşif, bulmaca ve savaş ile oynanışı serbest olacak şekilde ayarlı. Çoğu hayatta kalma üzerine dayalı korku oyunu gibi cephaneniz sınırlı sayıda olacak. Bu yüzden oyuncular sınırlı sayıdaki eşyalarını ve cephanelerini en iyi şekilde değerlendirmek zorunda kalacak. Eğer korku oyunlarını çok seviyorsanız telefondan oynayabileceğiniz birçok güzel korku oyunu var. Bu oyunlara göz atmak için En İyi Telefon Korku Oyunları yazımıza göz atabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version