TFT Set 7 Ne Zaman Bitecek? sorusunun cevabı Teamfight Tactics (TFT) oyuncuları tarafından merak ediliyor. TFT Set 7 bitiş tarihi belli oldu!

TFT: Ejderhalar Diyarı set 7 ne zaman bitecek sorusunun yanıtı araştırılıyor. Set 7.5’un gelmesini hevesle bekleyen oyuncular set 7 ne zaman bitecek merak ediyorlar. TFT yaklaşık olarak her 2.5 – 3 ayda bir yeni set getiriyor. Yani bir set yaklaşık 3 ay sürüyor. Set içinde aynı durum geçerli olacak. Teamfight Tactics Set 7 oyuncular için sıkıcı olmaya başladı. Her yeni sette farklı konseptler ve yeni oyun mekanikleri ekleniyor. Bu sayede oyuncular da sanki yeni bir oyun oynuyormuş gibi yeni setin keyfini çıkarıyor. TFT set 7 ne zaman bitiyor? Teamfight Tactics Set 7 bitiş tarihi nedir?

TFT Set 7 Ne Zaman Bitecek?

Riot Games setleri genelde 3 ayda bir değiştiriyor. Buradan hesapla TFT set 7’nın ne zaman biteceğini kestirebiliyoruz. Yani hesaplamalara göre 2022 yılının Şubat ayında TFT Set 7 bitecek. Teamfight Tactics set 7 bittikten sonra bir süre sezon arası dönem olacaktır. Bu ara dönemden sonra TFT set 7.5 yayınlanacaktır. TFT yeni set ne zaman geliyor yazımızdan yeni setin çıkış tarihini öğrenebilirsiniz.

Set bitişlerinde dereceli seviyenize göre ödüller aldığınızı unutmayın. Eğer rank atlamaya yakınsanız set sonu gelmeden hızlıca rank atlayın ve bir üst derecenin ödüllerini alın. Tabii ki dereceler ana seviyelere göre değişiyor. Yani gümüşten altına, altından platine gibi rank atlamalarında set bitiş ödülleriniz değişiyor.

Bildiğiniz gibi TFT set 7 bittikten sonra set 7.5 ana sunucuya gelmeden önce PBE sunucusuna geliyor. TFT set 7.5’u erken tecrübe etmek istiyorsanız PBE hesabı açma işleminden sonra test sunucusuna girip erkenden yeni Teamfight Tactics setini oynayabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version