PUBG arkadaş silme işlemi, istemediğiniz kişileri arkadaş listesinden silmek çok kolay. PUBG Mobile arkadaş engelleme, silme hızlı ve basit.

Birçok oyunda olduğu gibi PUBG ve PUBG Mobile oyunlarında da arkadaşlık sistemi mevcut. Arkadaşlarınızı ekleyip onları lobiye davet edebilir, mesajlaşabilirsiniz. Tabii ki arkadaşlık meseleleri her zaman rast gitmiyor ve bazı kişileri arkadaşlıktan silmek hatta engellemek isteyebilirsiniz. Bu durumda arkadaş silme işlemi bazen karışık olabiliyor. Sizler için adım adım PUBG arkadaş silme nasıl yapılır anlatacağız.

PUBG Arkadaş Silme

PUBG arkadaş silme mobilden ve bilgisayardan farklı şekilde oluyor. Eğer bilgisayarda iseniz Steam üzerinden arkadaşınızı silmeniz gerekiyor. Steam üzerinden arkadaş silme adımlarına bakalım:

  • Steam hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları takip edin.
  • Yukarıdaki menüden isminizin üzerinize geldikten sonra “Arkadaşlar” alt kategorisine tıklayın.
  • Arkadaş listesi karşınıza çıkacak, silmek istediğiniz arkadaşınızı bulun ve üzerine tıklayın.
  • Arkadaşınızın profiline girdikten sonra ‘İleti gönder’ butonunun yanında ‘…’ şeklinde bir buton mevcut. O butona bastıktan sonra açılan menüden ‘Arkadaşlıktan çıkar‘ seçeneğine tıklayın.

Yukarıdaki adımları uyguladığınızda başarıyla arkadaşınızı, arkadaş listenizden çıkartmışsınız demektir.

PUBG Arkadaş Engelleme

PUBG arkadaş engelleme işlemi için yukarıdaki adımların aynılarını takip etmeniz gerekiyor. Eğer birisinden engellemek isteyecek kadar rahatsızlık duyuyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz. Yukarıdaki adımlardan arkadaşınızın profiline kadar gelin. Ardından tekrardan ‘…’ butonuna tıklayın ve oradaki seçeneklerden ‘Tüm İletişimi Engelle‘ seçeneğine tıklayın. Arkadaşınızla tüm iletişim engellendikten sonra artık hiçbir şekilde sizinle iletişim kuramayacaktır.

PUBG Mobile Arkadaş Silme

PUBG Mobile arkadaş silme işlemi bilgisayardakinden daha basit bir işlem. Eğer arkadaşınızı silmeye kesin karar verdiyseniz alttaki adımları takip edebilirsiniz.

  • PUBG Mobile oyununu açıp ana ekrana geliyoruz.
  • Oyunun ana sekmesinde sağda bulunan kayıtlı arkadaşlar kısmına tıklıyoruz.
  • Açılan büyük arkadaşlar sekmesinden sağda bulunan seçeneklerden ‘Oyun Arkadaşları‘ kısmını seçiyoruz.
  • PUBG Mobile oyun arkadaşlarınız sıralanacaktır, bu listeden çıkarmak istediğiniz arkadaşınızın yanında bulunan arkadaşlıktan çıkar sembolüne tıklıyoruz.

Mobile versiyondan arkadaş silme işlemi de bu kadar basit. Eğer yeni yılda PUBG isminizi değiştirmek havalı bir isim yapmak isterseniz PUBG İsim Önerileri Ve Şekilli Nickler 2022 içeriğimize göz atabilirsiniz. Eğer herhangi bir aşamada sıkıntı çektiyseniz yorumlar kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorunlarınız için sonrasında sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version