Oyungar Bot Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 25 2 Ocak 2024 #1 Merhabalar, Black Desert Online oyununda nasıl hızlı şekilde at leveli kasabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Merhabalar, Black Desert Online oyununda nasıl hızlı şekilde at leveli kasabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Çözüm darkkandadr 2 Ocak 2024 Bildiğim hızlı at seviyesi kasma yöntemleri şunlar: Eğitmen elbisesi satın alarak giydikten sonra atı kasmak. Eğitim iksiri basarak ata seviye kasmak. Eğer eğitimle ilgili bir petiniz var ise onu açabilirsiniz. Umarım yardımcı olur, iyi günler.
Bildiğim hızlı at seviyesi kasma yöntemleri şunlar: Eğitmen elbisesi satın alarak giydikten sonra atı kasmak. Eğitim iksiri basarak ata seviye kasmak. Eğer eğitimle ilgili bir petiniz var ise onu açabilirsiniz. Umarım yardımcı olur, iyi günler.
darkkandadr Yönetici Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 52 Konum İzmir, Türkiye 2 Ocak 2024 #2 Bildiğim hızlı at seviyesi kasma yöntemleri şunlar: Eğitmen elbisesi satın alarak giydikten sonra atı kasmak. Eğitim iksiri basarak ata seviye kasmak. Eğer eğitimle ilgili bir petiniz var ise onu açabilirsiniz. Umarım yardımcı olur, iyi günler. Son düzenleme: 3 Kasım 2024 Oyla 0 Çözüm
Bildiğim hızlı at seviyesi kasma yöntemleri şunlar: Eğitmen elbisesi satın alarak giydikten sonra atı kasmak. Eğitim iksiri basarak ata seviye kasmak. Eğer eğitimle ilgili bir petiniz var ise onu açabilirsiniz. Umarım yardımcı olur, iyi günler.