PUBG Mobile içerisinde birçok haritayı barındıran bir Battle Royale. Son dönemlerde telefon oyun sektöründe de revaçta olan PUBG Mobile’ı bilmeyen kalmadı diyebiliriz. Bir çok harita içerisinde en sevilenlerden biri de Vikendi haritası diyebiliriz. Vikendi haritası ilk çıktığı zamanda oyuncuların ilgi odağı olmuş ve kendini sevdirmişti. Haritanın sevilmesi üzerine bazı güncellemelerle birlikte Vikendi 2.0 güncellemesi geldi ve haritada bazı şeyler değişti. Bu güncellemeden sonra oyuncular Vikendi haritasına daha da ısındı diyebiliriz. Fakat son dönemlerde sık sorulan bir soru PUBG Mobile Vikendi Ne Zaman Gelecek?

PUBG Mobile Vikendi haritası iki adet adanın birleşiminden oluşuyor. Bu adanın görüntüsünden çok iklimi dikkat çekiyor. Karlı ve soğuk bir iklime sahip olan Vikendi haritasında birçok easter egg diyebileceğimiz içerik mevcut. Gizli mağaralar, tüneller ve dahası bu haritada mevcut. Oyuncuların sürekli sormasına rağmen PUBG Mobile Vikendi haritasının ne zaman geleceğine dair resmi bir açıklama yapmadı.

PUBG Mobile Vikendi Haritası Ne Zaman Gelecek?

Sevilen kış haritamız Vikendi üzerinde rakiplerle savaşmayı özlemiş olabilirsiniz. Ama görünen o ki biraz daha bekleyeceğiz. Haritanın soğuk ve zorlu iklimi üzerindeki savaşlar insana farklı bir tecrübe yaşatıyor. Harita dizaynındaki incelikler de soğuk havayı oyunculara gerçekten çok iyi yansıtıyor. Hem Türk hem yabancı platformlardan araştırmalar yapmamız rağmen ne zaman geleceğinin belli olmaması gerçekten çok üzücü. Umarız ki en kısa zamanda oyuna tekrardan eklenir ve eğlenceli haritamızda mücadeleye devam ederiz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version