Telefon oyunları, hem ciddi hem de sıradan oyuncular arasında sürekli olarak popülerlik kazanıyor. İster banyoda vakit geçirmek, ister hareket halindeyken oyun oynamak olsun, telefon oyunları harika bir deneyim olabilir. Korku oyunlarını düşündüğünüzde, genellikle PC ve konsollarda bulunan büyük oyunları, (Outlast gibi) düşünürsünüz. Ancak telefonda sizi tatmin edecek birçok iyi korku oyunu var. İşte en iyi telefon korku oyunları listesine bir göz atalım.

10. Eyes

En İyi Telefon Korku Oyunları: Eyes

  • Platformlar: iOS, Android

Eyes, para dolu çantaları çalmak için gece yarısı bir binaya girmenizi sağlayan birinci şahıs bir korku oyunudur. Ne yazık ki, göründüğü kadar basit değil.

Bir dizi hayalet, labirent benzeri kompleks bir yapı boyunca sizi kovalayacak ve sizin almak için geldiğiniz ganimeti alıp kaçmanızı engelleyecek. Rastgele çanta ve hayalet konumlar sayesinde oyun çok eğlenceli ve tekrar oynanabilirliğe sahip.

9. Dead by Deadlight Mobile

  • Platformlar: iOS, Android

Asimetrik çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight artık mobilde mevcut ve oyunu konsollardan veya PC’den uzakta oyunun keyfini deneyimlemenizi sağlıyor.

Dead by Daylight Mobile, bir katil ya da kurtulan rolünü üstlenmenizi sağlıyor. Katil, hayatta kalan dört kişiyi “Varlık” olarak bilinen, karanlık bir varlığa sunmak için et kancalarına yerleştirerek kurban etmekle görevlendirilir. Hayatta kalanlar, daha sonra çıkabilecekleri kapıları çalıştırmak için bir dizi jeneratörü onarmak zorundadır.

Oyunda her biri kendine özgü yeteneklere sahip, her maçı farklı kılan ve oyunun bayatlamasını engelleyen birçok içerik mevcut.

8. Five Nights At Freddy’s

  • Platformlar: iOS, Android

Five Nights At Freddy’s, cani animatroniklerin musallat olduğu bir pizzacıda çalışan bir güvenlik görevlisi olarak oynamanızı sağlıyor. Güvenlik kameralarını kontrol etme ve güç tüketimini dikkatli bir şekilde yönetme etrafında dönen oyun nedeniyle oyun çıktığında benzersizdi, böylece animatronikleri sizi öldürmeden önce ofisinizden kilitlemek için kapıları kapatabilirsiniz.

7. Limbo

  • Platformlar: iOS, Android

Limbo, her şeyin onu öldüreceği acımasız bir dünyada kız kardeşini bulmaya çalışan savunmasız genç bir çocuk olarak oynamanızı sağlayan 2D yandan kaydırmalı bir korku oyunudur.

Limbo, zavallı karakterin en korkunç ve rahatsız edici şekillerde ölmesini izlerken bolca deneme yanılma içeren basit bir oyundur. Oyun, inanılmaz bir skora sahip muhteşem bir tek renkli sanat stiline sahip ve çoğu korku oyunundan çok farklı.

6. Fran Bow

  • Platformlar: iOS, Android

Fran Bow, ailesinin vahşice öldürülmesine tanık olduktan sonra akıl hastanesine kabul edilen Fran adında 10 yaşındaki bir kıza odaklanan bağımsız bir psikolojik korku oyunudur. Oyun son derece karanlık ve zor ve hassas bir konu olabilen akıl hastalığı etrafında dönüyor, bu yüzden bazılarının kaçınmak istediği bir oyun olabilir.

5. Bendy And The Ink Machine

  • Platformlar: iOS, Android

Bendy and The Ink Machine, Cuphead’e benzer, eski animasyonları andıran bir sanat stili kullanan birinci şahıs bir korku oyunudur.

Oyun, çeşitli bulmacaları tamamlamanız ve eski işyerinizde tam olarak ne olduğunu keşfetmeniz gerekiyor. Oyunun başarısı, aynı evrende orijinal oyunda genişleyen başka oyunların yaratılmasına yol açtı.

4. Dead Effect 2

  • Platformlar: iOS, Android

Dead Effect 2, RPG öğelerine ve ölümsüzlük yaratmaya yönelik başarısız bir girişimin etrafında dönen bir temaya sahip FPS – Korku oyunudur.

Başarısız deneyin kanıtlarını ortaya çıkmadan yok etmeye çalışırken zombi sürülerini vurmanız gerekiyor. Dead Effect 2, sizi eğlendirmek için bolca oynanışa sahip basit bir zombi öldürme oyunudur.

3. Granny

  • Platformlar: iOS, Android

Granny, uğursuz bir yaşlı kadının evinde mahsur kaldığınız ve oyun içi beş gün içinde kaçmanız gereken bir hayatta kalma korku oyunudur.

Nitelikli Büyükanne, kaçışınız için kullanacağınız eşyaları bulmaya çalışırken sizi evin her yerinde takip edecek. Granny ayrıca ilerlemenizi engelleyecek veya sizi nakavt edecek ve bir gün kaybetmenize neden olacak tuzaklar kuracaktır. Hello Neighbor oyununu beğendiyseniz, Granny’yi denemeyi kendinize borçlusunuz.

2. Goosebumps Night Of Scares

  • Platformlar: iOS, Android

Goosebumps Night of Scares, ürkütücü düşmanlardan kaçınırken R.L. Stine’ın evinde sayfalar toplamanızı gerektiren birinci şahıs tıkla ve işaretle macera oyunudur.

Oyun bölümlere ayrılmıştır ve her bölüm, kukla Slappy gibi ikonik Goosebumps karakterlerinden kaçmaya çalışırken farklı sayıda sayfa toplanızı gerektirir. Her bölüm nispeten kısa ve içine girip çıkması kolay bir oyun. Oyun harika bir atmosfere sahip ve korku deneyimini daha da artırmak için VR ile de uyumlu.

1. Alien: Blackout

  • Platformlar: iOS, Android

Alien: Blackout, Five Nights At Freddys’e çok benziyor ve mürettebatınızı güvenliğe yönlendirmeye çalışırken “Amanda Ripley” rolünü üstlenmenizi sağlıyor.

Alien: Blackout’ta Xenomorph’un dikkatini dağıtmak için geminin güç kaynağını taktiksel olarak kullanmalı ve mürettebat üyelerini hayatta tutarken onun size gizlice yaklaşmasını engellemelisiniz. Oyun, bir mobil oyun için etkileyici grafiklere sahiptir ve Alien serisinin ruhunu başarıyla yakalar.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version