Uygulamayı kullanmak isteyen kullanıcılar Snapchat nasıl karanlık mod yapılacağı çok merak ediliyor. Siyah tema olarak da bilinen karanlık mod, şu anda birçok telefon modelinde ve uygulamada bulunuyor, dolayısıyla kullanıcılar Snapchat’te de bu özelliği tercih ediyor. Bu, özellikle geceleri çok fazla cep telefonu kullananlar için çok iyi bir özellik. Siyah uygulamaları kullanmak gözler için daha iyidir, beyaz ekran ışıkları ise gözler için çok can sıkıcıdır. Bu yazımızda Snapchat siyah mod nasıl yapılır onu anlatacağız.

Snapchat Siyah Mod Nasıl Yapılır?

Pek çok uygulamada karanlık mod olsa da Snapchat biraz geç kalmış durumda. Kullanıcılar bu durumdan çok şikayetçi ama sonunda istedikleri işlevsellik uygulamaya dahil oldu. Artık herkes Snapchat’i siyah yapabilir. Yalnızca bir mobil uygulama olan bu platformun neden bu tür özellikleri getirmeyi beklediği ise bilinmiyor. Siyah tema sayesinde kullanıcılar uygulamayı daha verimli bir biçimde kullanabilirler. Ayrıca bazı kullanıcılar siyahın beyazdan daha zarif olduğunu düşünüyor. Bu sebeple uygulamanın daima siyah olmasını istiyorlar. Snapchat aşağıdaki adımlarla karanlık mod yapılıyor:

  • Snapchat uygulamasına gidin ve ekranın sol üst köşesindeki avatarınıza (küçük resminiz) dokunun.
  • Açılan yeni ekranda ayarlar simgesine tıklayın.
  • Ayarlar bölümünden Görünüm’e tıklayın.
  • Görünümde, “Her Zaman Karanlık” özelliğini aktifleştirin.

Yukarıdaki adımları uygulayarak, siyah temayı etkinleştireceksiniz. Artık Snapchat uygulamasının her sayfası siyah olarak görüntülenecektir. Karanlık moddan vazgeçerseniz değişiklik yapabilmek için aynı adımları takip edebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version