New World’de hızlı seyahat yapmak için birkaç seçenek mevcut. Birincisi, çeşitli yerleşim yerlerinden birinde bir Hancı ile konuşmak. New World’deki yerleşim yerlerindeki çeşitli hanlardan birinde bir Hancı ile konuşun. 20 dakikada bir Hancı üzerinden kayıt yapabilirsiniz. Daha sonra da bu kayıt noktanıza hızlı seyahat yapmanız mümkün.

Hanlardan hızlı seyahat yapmak yerine, bu yerleşim yerlerinde hızlı seyahat seçeneğini de kullanabilirsiniz ancak hızlı seyahat etmek için Azoth’a ihtiyacınız olacak. Azoth, New World’de becerileri sıfırlamak gibi çeşitli şeyler için ihtiyaç duyacağınız özel bir kaynaktır. Bu yüzden sürekli hızlı seyahat kullanmak sıkıntı olacaktır.

İlginizi çekebilir: New World Başlangıç Rehberi

New World Hızlı Seyahat Nasıl Yapılır?

New World’deki görevleri tamamlayarak Azoth elde edebilirsiniz. Bazı görevleri tamamladıktan sonra ödül olarak 20 Azoth gibi küçük miktarlarda Azoth elde edeceksiniz.

Görevleri tamamlayarak azot elde edebilirsiniz, çünkü oyundaki belirli görevler tamamlandıktan sonra 20 azot civarında küçük bir miktar ödüllendirecektir. Ayrıca azoth elde etmek için azoth elde edebileceğiniz yaratıkları da öldürebilirsiniz.

Belirli bir miktar Azoth’a sahip olduğunuzda, oyundaki hızlı seyahat özelliğini daha rahat kullanmaya hazır olacaksınız. Kullanmak için haritadaki yerleşim yerlerinden herhangi birine tıklayın ve hızlı seyahate tıklayın.

 

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version