New World ev satın almak için oyunda öncelikle 15. seviyeye ulaşmanız gerekiyor. 15. seviyeye ulaştıktan sonra ev nasıl alınır diye soruyorsanız, sadece 15. seviyeye ulaşmanın ev satın almaya yetmediğini söyleyelim.

Bir ev satın almadan önce şehrinizin seviyesini yükseltmeniz gerekiyor. Başlangıçta ilk evinizi almak istiyorsanız 10. seviyedeyken satın alabilirsiniz fakat daha iyi bir ev istiyorsanız seviyenizi yükseltmeniz gerekiyor. Seviye 30’a ulaştığınızda oyundaki en iyi evi alabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: New World Hızlı Seviye Nasıl Atlanır?

New World Ev Nasıl Satın Alınır?

New World’de bir ev satın almak size binlerce altına patlayacaktır. New World ev fiyatları eve bağlı olarak 2.000 ile 20.000 altın arasında değişmekte. Bu nedenle düşmanlardan ve görevlerden bolca altın toplamanız gerekecek.

Ayrıca karakter seviyenizi yükseltmek için görevleri hızlıca bitirip, bolca yaratık öldürmelisiniz. Şehir yönetim kurulu görevlerini yapmayı unutmayın. Şehir görevleri sayesinde hem altın kazanabilir, hem de şehir seviyenizi yükseltebilirsiniz. Bununla birlikte daha yüksek seviyeli evler satın alabilirsiniz. Bununla birlikte kasaba seviyenizi yükseltmenin bir diğer yolu bulunduğunuz bölgedeki düşmanları öldürüp, birçok görevi tamamlamak ve kaynak toplamaktır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version