Fortnite bölüm 3 tavuk yerleri haritası. Yeni bölümdeki tavuk görevi için güncel tavuk konumları haritası. Fortnite tavuk görevi için gitmeniz gereken yerlerin haritası bu yazımızda mevcut.

Fortnite’ın devam eden Winterfest etkinliğinin içerisinde bir görev, oyuncuların bir tavuk kullanarak en az 200 metre uçmasını gerektiriyor. Harita değiştiği için tavuklar artık eski yerlerinde doğmuyorlar. Bu yüzden oyuncular bununla ilgili bazı sorunlar yaşadılar. Neyse ki tavuklar hala açık yerlerde doğuyor. O yüzden haritadan yerlerine baktıktan sonra kolayca bulabilirsiniz.

Fortnite Bölüm 3 Tavuk Yerleri

Fortnite Bölüm 3’te tavuk bulabileceğiniz birkaç yer:

  1. Haritanın merkez gölünün güneyindeki alanda tavuk var.
  2. Rocky Reels, Chonker’s Speedway ve Condo Canyon arasındaki alanda tavuk var.
  3. Shifty Shafts’ın güneybatısında tavuk var.
  4. Greasy Grove’un batısında tavuk mevcut.
  5. Rocky Reels’in kuzeyinde, dereyi geçin göreceksiniz.
Fortnite tavuk yerleri haritası.

Yukarıdaki haritada sarı tavukları göreceksiniz. Bu yerlerde Fortnite tavuk görevinizi tamamlayabilirsiniz. Bir tavuğun yerini bulduktan sonra sonra, onu hapsetmek için etrafına duvar yapabilir ve kaçmamasını sağlayabilirsiniz. Yanına gittikten sonra, onu alıp uçmaya başlamak için zıplayabilirsiniz. Uçmak değil de, süzülmek daha doğru bir tabir olur gibi. Bir tavuğu tutarken yeterince yüksek bir yerden atlayarak görevi tamamlamak için gerekli olan 200 metre süzülmeniz gerekiyor, bu yüzden bir dağ, yüksek bir bina veya başka yüksek bir şey bulun ve yeni tüylü arkadaşınız ile birlikten oradan süzülerek atlayın!

Yeni sezon ile birlikte gelen NPC’lerle tanışma görevlerini yapmak istiyorsanız Fortnite Bölüm 3 Sezon 1 Tüm NPC Konumları yazımızı ziyaret edebilirsiniz. Tüm görevleri hızlıca bitirerek Battle Pass’te güzel ödülleri açmak ne güzel olur değil mi? Özellikle Spider-Man eklenmesiyle birlikte tekrardan güzel bir popülerlik yakalayan Fortnite’ın savaş bileti ödülleri gerçekten çok hoş. Getirdiği etkinlikler ile de oyunun aktifliğini ve canlılığını tutmak isteyen Epic Games iyi bir taktik uyguluyor gibi. Dev konserler, büyük işbirlikleri oyunu gündemde tutmaya yetiyor gibi gözüküyor. Eğer görevle ilgili bir sıkıntı yaşarsanız yorumlar kısmından bizlerden yardım isteyebilirsiniz. Ayrıca Fortnite ile ilgili diğer sorunlarınıza da cevap vermeye çalışacağız, iyi oyunlar!

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version