Twitch 2021 Özeti nasıl bakılır? Hızlıca geçen 2021 Twitch özetinize göz attınız mı? Hangi kanalları en fazla izlediğinizi öğrenebilirsiniz.

2021 yılı neredeyse bitti. Başımıza gelmeyen kalmayan bu yılın sonunda firmaların 2021 özetleri yayınlaması bize yıl içerisindeki anılarımızı hatırlatıyor. Özellikle karantina dönemlerinde Twitch’te çok fazla Hype izlemiştim. Eğer sizde benim gibiyseniz, muhtemelen geçen yılın (ve ondan önceki yılın) çoğu kısmını evde Twitch yayınları izleyerek geçirdiniz. Bu yazımızda sizlerle hangi kanalları ne sıklıkta izlediğinizi öğrenebileceğiniz Twitch özetinize bakacağız.

Twitch 2021 Özeti

Twitch 2021 özeti tıpkı Spotify gibi sizlere yıl içerisinde Twitch kullanım istatistiklerinizi hoş bir şekilde gösteriyor. Bu özet ile birlikte geçen yıl Twitch’te kimi izlediğiniz, ne kadar izlediğiniz, hangi kategorideki yayınları izlediniz gibi şeyleri görebiliyorsunuz. Bu özet Twitch kullanıcılarına ücretsiz sunuluyor fakat bu hizmete ulaşmak için birkaç ayarı açmanız gerekiyor. Gelin Twitch 2021 özetinize nasıl bakabileceğinizi öğrenelim:

  • Twitch ayarlarınıza girin
  • Bildirimler sekmesine girin ve oradan “E-Posta üzerinden” kısmına tıklayın
  • “Pazarlama” (Twitch’ten pazarlama mesajları ve tanıtımlar/öneriler) sekmesinin yanındaki yerin aktifleştirin, bundan sonra özetinizle ilgili e-posta alacaksınız.
Bu da benim Twitch 2021 özetim.

Twitch özeti, tüm Twitch kullanıcılarına bir pazarlama e-postası şeklinde gönderilir. Size henüz mail gelmediyse, Twitch ayarlarınızda pazarlama e-postalarını devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Bunu kolay bir şekilde düzeltebilirsiniz. Twitch.tv veya Twitch mobil uygulamasından Twitch ayarlarınıza gidin ardından Bildirimler sekmesine gidin. E-posta ile aldığınız bildirimlere atıfta bulunan “E-Posta üzerinden” başlıklı bir seçenek görmeniz gerekiyor. Bu listede farklı türde e-postalar için de onay kutuları vardır. Bizim ihtiyacımız olan onay kutusu “Pazarlama” kısmındaki onay kutusu, bu onay kutusunu açmanız yeterli. Özetiniz hesabınıza ait e-posta gelen kutunuzdaki “Tanıtımlar” sekmesine gelecektir. İsterseniz özetinizi aldıktan sonra pazarlama e-postaları seçeneğini kapatabilirsiniz.

Size gelecek olan Twitch Özeti mail başlığı şu şekilde olmalıdır: “Oyungar 2021 Twitch özetiniz.”

Spotify, Twitch gibi platformların böyle özetler yapması gerçekten çok hoş. Sık kullandığımız diğer platformlarda böyle özetler çıkarması kullanıcıları mutlu edecek bir özellik. Özellikle Spotify bu işin önemini anlamış olmalı ki Twitch üzerinden birçok yayıncıyla sponsorlu spotify özeti konseptli yayınlar yaptı. Böyle projeler firmaların kullanıcılarına daha çok önem verdiğini hissettiriyor diyebiliriz. Umarız ki diğer platformlarda da 2021 özetleri yayınlanır.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version