Fortnite Bölüm 2 Sezon 1’in piyasaya sürülmesi, oyuna yepyeni bir harita ve yerler de dahil olmak üzere tonlarca yeni mekanik eklemeler yaptı. Garip yeni mekaniklerden biri oyuncuların balık tutmasına izin veriyor. Aslında Fortnite’de hayatta kalmak sizi elinizde silah tutmaya zorlar fakat bir balık hobimiz de olabilir mi? Bu yazımızda sizler için olta yerleri ve yakalanabilecek eşyalar dahil olmak üzere Fortnite balık nasıl tutulur sorunuz hakkında bilmeniz gereken her şeyi size anlatan bir rehber hazırlamaya karar verdik.

Fortnite Olta Nerede Bulunur?

Balıkçılık ve video oyunları genellikle karışmaz, ancak Epic Games’in tipik tarzında Fortnite balıkçılık oldukça eğlenceli ve basittir. Balık tutmaya başlamak için tek ihtiyacınız olan bir olta.

Diğer özel eşyaların aksine, Fortnite 11. Sezon Savaş Biletinde bir oltanın kilidini açamazsınız. Bunun yerine her oyunda bol şekilde olta yerlerini bulabileceksiniz. Tipik olarak zemindeki sandıklarda ve suya yakın alanlardaki iskelelerde bulunurlar. Ayrıca, yukarıdaki resimde görüldüğü gibi, bir iskelede varillerin içerisinde bulunduğunu da görebilirsiniz.

Diğer öğeler gibi görünecekler ve beyaz renkli bir eşya olacaktır. Onları istediğiniz kadar kullanabilirsiniz, asla kırılmayacaklardır.

Fortnite Balık Nasıl Tutulur?

Fortnite’de balık tutmayı öğrenmek, gerçek dünyada balık tutmaktan çok daha kolaydır. Oltaya sahip olduktan sonra, tek yapmanız gereken onu suya atıp bir ısırık beklemek.

Balık avlama delikleri yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi suda beyaz daireler şeklinde görünür. Herhangi bir suda birden fazla balık tutma deliği vardır bu yüzden gelmeleri zor olmayacaktır. Bununla birlikte, oltanızı herhangi bir su kütlesine atabildiğinizi ve daha az yakalama şansınız olduğunu belirtmekte fayda var.

Mükemmel bir balık avlama noktası bulduktan ve nişan aldıktan sonra, en iyi ödülleri istiyorsanız onu beyaz dairenin içine atmanız gerekir. Bunu ateş etme tuşuna basılı tutarak ayarlayabilirsiniz. Bir kere nişanı tutturduktan sonra bir ısırık bekleyin. Bir ısırık aldığınızda, yakalamanızın zamanı geldiğini gösteren bir titreşim hissedeceksiniz. Ne yakaladığınızı görmek için sadece ateş etme tuşuna tekrar basın. Eğer uzun süre beklerseniz, oltanızı yeniden atmanız ve tekrar denemeniz gerekir.

Fortnite Balık Tutarken Ne Yakalayabilirim?

Gerçek balıkçılığa benzer şekilde, Fortnite’de balık tutmaya giderken her zaman bir su canlısı yakalayacağım umuduyla gitmemeniz gerekir. Bir balık tutma şansınız olsa da, bir silah, bir teneke kutu, cephane veya başka bir şey de çekebilirsiniz.

Balığınızı çeşitli sağlık ve kalkan bonusları için yiyebilirsiniz. Yeşil balık 50 puanlık bir sağlık artışu sunarken, Beyaz balık 25 puanlık bir sağlık artışı sunacaktır. Öte yandan, bir mor balık 50 puanlık kalkan desteği sunacak. Artık Fortnite nasıl balık tutulur konusu hakkında yeterince bilgiye sahipsin. Gölde balık tutarkenki aldığın hazzı umarız ki bu makaleyi okurken de alabilmişsindir. Ha bu arada balık tutarken arkadan vurulmamaya dikkat et!

Bu yazımız ilgini çekebilir: Fortnite Silah Yükseltme Masası Yerleri

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

4 yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version