Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizlerle birlikte Fortnite 11. Sezon Savaş Bileti hakkında konuşacağız. Fortnite 11. sezonun tanıtım videosu yayınlandı. Bu videodan bir sürü insan çıkarımlar yaptı, incelemeler yaptı. Biz ise sizler için Fortnite 11. Sezon Savaş Bileti incelemesini yapacağız. Fortnite 11. Sezon Savaş Bileti içerisinde gerçekten çok güzel ödüller var gibi gözüküyor buyurun yazımıza geçelim.

Bildiğiniz gibi Fortnite son 1-2 yıldır piyasada ismini oturtan ve yaratıcı şeyler ile oyuncularına merak uyandıran bir oyun. Ayrıca Fortnite’de güncellemeler hikayesel bir şekilde gidiyor. Belirli bir tema seçiliyor ve ona göre konsept güncellemeleri yapılıyor. Fakat bu güncellemelerde aşırıya kaçan ve oyunun eski halini bozan Fortnite gün geçtikçe oyuncu kaybetmeye devam ediyor. Türkiye üzerinde popülerliği çok fazla düşüşe uğrayan Fortnite yeni sezonu ile tekrar oyuncularda bir heves uyandırmışa benziyor. Fakat oyuncular hala oyuna karşı ön yargılı gözüküyor. Bu ön yargıyı kırmak için gerçekten güzel şeylerle gelmeleri gerekecek gibi duruyor. Oyuncuların en çok muzdarip olduğu durum Fortnite’nin eski halini özlemeleri. Gün geçtikçe artan sponsorlar ile oyunun oynanışını etkileyecek sponsorluk güncellemeleri yayınlayan Fortnite eski halini oyuncuylara özletmiş durumda. Birçok oyuncu eski hali gelirse Fortnite’ye tekrar başlayabileceğini söylüyor. 11. Sezon ile odakları tekrar üstüne toplayan Fortnite 11. Sezona aynı zamanda Bölüm 2 şeklinde bir isim takmış durumda. Umarız ki eski Fortnite tadını bize yaşatacak bir sezon olur.

Yeni sezonun gelmesiyle birlikte aklımızda uyanan soru tabii ki Fortnite 11. Sezon Savaş Bileti içeriği ne olacak sorusu. Bu soru hakkında merakınızı biraz da olsun gidereceğimizi düşünüyoruz. Sızdırılan videolar ve resimler ile sizlere 11. sezon savaş bileti içeriğini tanıtacağız. Unutmadan söylememiz gerekiyor ki yeni gelen güncelleme ile Fortnite savaş biletinde aşama atlama sistemi biraz değişti.

Fortnite Savaş Bileti Fiyatı

Öncelikle fiyat üzerinden konuşmamız gerekirse; Fortnite 11. Sezon Savaş Bileti fiyatı diğer savaş biletlerinden farklı olmayacak yani 950 V-Bucks bir fiyata sahip olacak.

Fortnite 11. Sezon Savaş Bileti İçeriğinde Ne Var?

Fortnite 11. Sezon Savaş Biletinin içeriğinde olması planlanan şeyleri sıralamamız gerekirse; Yeni gelecek tekneler için dış kaplamalar, gelen sularda balık tutmak için olta atma dansı, yeni silah dış kaplamaları, yeni kostümler, yeni kazmalar, yeni karakter resimleri, yeni giriş animasyon resimleri.

 

Fortnite 11. Sezon Savaş Bileti içerikleri gerçekten güzel gözüküyor umarız ki görevler çok uğraştırtmaz ve kolay bir şekilde görevleri tamamlayıp güzel ödüllerimize kavuşur. Yazımızı okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version