Hepimizin favori Battle Royale oyunu olan Fortnite’nin yeni mekaniği Silah Yükseltme Masaları! Fortnite silah yükseltme masaları aracılığıyla silahlarınızın nadirliğini ve hasarını arttırabilirsiniz. Fortnite’de silah aldığımız otomatlar gibi bu masalarda haritada belirli yerlere dağılmıştır ve silahlarınızı yükseltmek için belirli hammaddeler vermek zorundasınız (odun, tuğla, metal). Kuşkusuzdur ki bu silah yükseltmeleri bir noktada rekabeti arttıracak ve düşük silah seviyesinde kalan oyuncular için bir şans olacak. Daha fazla uzatmadan sizin için haritadaki tüm silah yükseltme masaları:

Fortnite Silah Yükseltme Masası Yerleri

Fortnite silah geliştirme konumları

Yukarıdaki haritada toplam 23 adet haritada bulmayı başardığımız tüm Fortnite silah yükseltme konumları gösterilmektedir. Şimdiye kadar toplam 23 adet bulduk fakat eksiğimiz olabilir. – Eğer eksiğimiz varsa lütfen bize bildirin – ama silah yükseltme cihazlarını arıyorsanız silahlarınızı belirli hammaddeler karşılığında yükseltmeniz için bakmanız gereken yerler bunlar.

Çoğu Fortnite silah geliştirme masası binaların içinde bulunur, açık alanda nadiren bulunurlar. Bu nedenle ilk bakışta bulamazsanız her odayı kontrol ettiğinizden emin olun. Masalar birkaç kez kullanılabilir bu yüzden silahlarınızı bir kez yükselttikten sonra kaybolan yükseltme masaları konusunda endişelenmeyin. Tüm ekibiniz için yeterince var!

Oyunun şans faktörünü düşürmeye çalışan Fortnite silah geliştirme mekaniği ile oyuna yeni bir bakış açısı eklemiş. Eğer sandıklardan şansınız yaver gitmediyse yüksek sayılarda hammadde elde etmeye çalışın ve yukarıdaki silah yükseltme konumlarından birine gidin. Orada sizi güzel bir makine karşılayacak. Bu makine sayesinde silahınızı yükseltip savaşın içine atılabilirsiniz!

Bu yazı ilginizi çekebilir: Fortnite 11. Sezon Savaş Bileti

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version