Wild Rift mobil oyun sektörüne hızlı ve başarılı giriş yapan bir oyun. Mobil oyun sektöründe yıllanmış diğer rakiplerinin önüne hızlıca geçti ve tacı eline almış vaziyette. Wild Rift tabiri caiz ise abisi LoL gibi sezon sistemi içeren bir oyun. Oyuncuları her sezon oynamaya teşvik eden bir etken ise Sezon Ödülleri. Belirli zaman aralıklarında sezonlar gelmekte ve dereceli rütbeleri her sezon sıfırlanmakta. Bu yazımızda sizlerle birlikte Wild Rift sezon ödülleri neler onlara değineceğiz.

Wild Rift Sezon Ödülleri

Wild Rift sezon ödülleri genel olarak sezon derecenize göre belirlenmekte. Ne kadar yüksek dereceye çıkabilirseniz sizin için o kadar fazla sezon ödülü gelecek demektir. Fakat oyunun ilk sezonuna özel olarak düşünülen bazı ödüllerimiz de mevcut. Haydi, Wild Rift sezon ödüllerini sıra sıra inceleyelim.

Sezon 0 Katılım simgesi ile başlayalım, bu ödülü almak için Wild Rift’te 10. seviyeye ulaşıp, sıralı modun kilidini açtıktan sonra en az bir adet dereceli oyuna girmeniz gerekiyor. Gerçekten şık bir sihirdar simgesi diyebiliriz. Hızlı bir şekilde alabileceğiniz bir ödül gibi duruyor kaçırmayın derim.

Wild Rift Sezon 0 Simge Ödülü

Daha önce de bahsettiğimiz gibi ne kadar yüksek derecelere çıkabilirseniz sizin için ödüller o kadar artıyor. Altın ligine ulaştığınızda bir sezon 0 ifade ödülü ve yüksek rütbeli bir oyuncu amblemi alacaksınız.

Wild Rift Sezon Ödülü İfade

Oyuncu simgesi ve amblem sezon bitişinde oyunculara teslim edilecek fakat ifade oyuncular altın ligine ulaştıktan sonra o ligde 10 dereceli oyun kazandığında verilecek.

İlginizi çekebilir: Wild Rift Master Yi Build

Eğer altın veya daha üst bir ligdeyseniz sezon boyunca Lol’deki gibi oyuna girerken bir çerçeveye sahip olacaksınız. Altın, Platin, Zümrüt, Elmas, Ustalık ve Grandmaster oyuncuları için bu yükleme ekranı çerçeveleri mevcut.

 

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version