Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bu yazımızda sizler için Cs2 yeniden doğma kodu nedir onu öğreneceğiz. Arkadaşlarınızla kapışırken, antreman yaparken kullanabileceğiniz yeniden doğma kodu sizler için işleri hızlanıracak bir kod diyebiliriz. Bu kod sayesinde öldükten sonra yeni round başlamasını beklemeden tekrardan doğacaksınız. Ayrıca bu kodu iki ayrı takım için de kullanmanız mümkün. Hem T tarafı için hem CT tarafı için ayrı olarak yeniden doğma kodunu kullanabiliyoruz. Hazırsanız biraz ayrıntılara inelim.

Cs2 Yeniden Doğma Kodu Nedir?

Daha önce Cs2 antreman için kullanılan konsol kodları isminde bir rehber yayınlamıştık. Bu rehbere ek olarak cs2 yeniden doğma kodu çok sık aranan bir kod olduğundan dolayı ayrı bir yazı olarak arşivimize eklemek istedik. Cs2 Yeniden doğma kodu sizi öldükten bir süre sonra tekrardan doğmanızı sağlayacak. Öldükten sonra tekrar doğmak için gereken süreyi de ayarlayabileceğimiz bir kod tabii ki mevcut. İster 5 saniye sonra ister anında tekrardan doğabilirsiniz. Kodu kullanmak için konsolu açtıktan (” tuşu ile) sonra aşağıdaki yeniden doğma kodlarını kullanabilirsiniz.

  • mp_respawn_on_death_ct: Eğer CT takımı üzerinde öldükten sonra yeniden doğma aktifleştirmek istiyorsanız bu kodu kullanın.
  • mp_respawn_on_death_t: Eğer T takımı üzerinde öldükten sonra yeniden doğma aktifleştirmek istiyorsanız bu kodu kullanın.
  • mp_respawnwavetime_ct: CT takımı için yeniden doğma süresini bu kod ile ayarlayabilirsiniz.
  • mp_respawnwavetime_t: T takımı için yeniden doğma süresini bu kod ile ayarlayabilirsiniz.
  • mp_respawn_immunitytime: Yeniden doğumda dokunulmazlık süresini ayarlamak için bu kodu kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki kodları istediğiniz gibi konsol üzerinden kullanabilirsiniz. Kullandıktan sonra aktif olacaklardır. Umarız rehberimiz işinize yaramıştır. Attığınız headshot olsun, iyi oyunlar.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version