Selamlar Oyungar takipçileri, Wild Rift Sezon 0 için Master Yi rehberine hoş geldiniz. Sizin de daha fazla zamanınızı almamak için hemen Wild Rift Master Yi Build rehberine giriş yapıyoruz. Master Yi için League of Legends buildine benzer bir build gidiyoruz, fakat orman eşyalarının Wild Rift’te bulunmamasıdan dolayı birazcık farklılık gösterecek. Wild Rift Master Yi Build için belirli ana temeller mevcut. Bu temelleri öğrendikten sonra vadide Master Yi ile birlikte rakiplerinize aman vermeyeceksiniz.

Master Yi Tam Build

Bu eşya dizilimi Master Yi için tavsiye edilen oyun sonu buildi. Bu build sayesinde Master Yi gerekli olan Saldırı Hızı, Saldırı Gücü ve Can Çalma, Kritik Vuruş Şansı ve Bekleme Süresinde azalmayı kazanmakla birlikte, Mahvolmuş Kralın Kılıcı sayesinde yüksek canlı rakiplerine karşı kendini güçlendiriyor. Açgözlü Çizmeleri eşyasını, Cıva Efsununa yükseltmenizi tavsiye ediyoruz. Bu şekilde sizi gıcık eden kitle kontrol etkilerinden anında kurtulabilirsiniz.

Bu build’in ana eşyaları: Mahvolmuş Kralın Kılıcı, Statik Hançer ve Açgözlü Çizmeleri. Yani ilk almanız gereken eşyalar sırasıyla bu eşyalar olmalı. Bu üç eşya haricindekileri build için değişiklik gösterebilecek eşyalar olarak kabul edebiliriz. Hayalet Dansçı, Donmuş Balyoz ve Ölümün Dansı yerine duruma göre alabileceğiniz eşyalar mevcut. Duruma göre alabileceğiniz eşyalar ise: Kanasusamış, Koruyucu Melek, Malmortius’un Ağzı ve Fani Hatırası.

Master Yi Build Rünleri

Yenilmez: İlave Hasar

Avcı – Vampirlik: Saldırı Gücü, Çan Çalma

Yenilenme: Can/Mana Yenilenmesi

Sürü Avcısı: Hareketlilik, Takım Altını

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version