Oyuncuların en sevdiği sandıklardan biri olan Premium Sandık oyundan kaldırılıp özel sandıkların eklenmesi oyuncularda bir soru işareti bırakmıştı. PUBG Premium Sandık ne zaman gelecekti? veya geri dönecek miydi? Premium Sandık oyuncular arasında popüler ve güzel bir sandık olduğundan oyuncuların bu sandığı merak etmesi normal bir durum. Oyuncuların ne zaman geleceğini araştırdığı PUBG Premium Sandık Ne Zaman Gelecek konusu bizi de cezbetti. Sizler için araştırdık, buyurun yazımıza geçelim.

PUBG Premium Sandık Ne Zaman Gelecek 2022

Popüler sandığımız PUBG Premium Sandık konusunda oyun yapımcı firmasından yapılan net bir açıklama yok. Fakat oyuncuların premium sandığı sevdiğinin farkında olsalar gerek. Bunun sonucunda reddit ve benzeri platformlarda premium sandığın 2022 sonuna doğru gelecek bir güncelleme ile birlikte oyuna tekrardan belirli bir süreliğine geri ekleneceği söyleniyor. Tabii ki bunlar söylentilerden ibaret. Daha önce bahsettiğimiz gibi yapımcı firmadan PUBG Premium Sandık Ne Zaman Gelecek sorusuna net bir açıklama yok. Yüksek ihtimalle premium sandık geleceği haberi oyunun sosyal medya sayfalarından oyunculara duyurulacaktır. Ayrıca net bir tarih belirlendiğinde bizlerde yazımıza bu tarihi ekleyip güncelleyeceğiz. Bu yüzden takipte kalmak için bir yorum bırakıp bildirimleri açabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: PUBG Mobile Karakter Kuponu Kazanma

Bir önceki premium sandık içeriğinde olan Anubian Yargıç Seti, Anubian Magistrate Uçağı ve Anubian Magistrate – AKM oyuncular tarafından büyük ilgi gören içerikler olmuştu. Yeni gelecek olan Premium Sandık içeriklerinin bunlardan daha da güzel olmasını bekliyoruz. Umarız PUBG ekibi gözlerimizi şenlendirecek içeriklerle birlikte bir premium sandık en kısa zamanda oyuna getirir.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version