Selamlar arkadaşlar Wild Rift Sezon 0 için Jinx rehberine hoş geldiniz. Sizin de daha fazla zamanınızı almamak için hemen Wild Rift Jinx Build detaylarına geçiyoruz. Aslında oyundaki build mantığına League of Legends oynayanlar fazlasıyla aşina. Bu yüzden onlara bu build çok tanıdık gelecektir. Wild Rift Jinx Build için belirli ‘paketler’ mevcut diyebiliriz. Sizlerle bu buildlerin hepsini inceleyeceğiz haydi geçelim.

Jinx Tam Build

Bu eşya dizilimi Jinx’in genel olarak tavsiye edilen oyun sonu buildi. Bu build sayesinde Jinx ihtiyacı olan Saldırı Hızı, Saldırı Gücü ve Can Çalmayı kazanmakla birlikte, tank şampiyonlara karşı da fani hatırası ile birlikte zırh delme uyguluyor. Açgözlü Çizmeleri, Cıva Efsununa yükseltmenizi tavsiye ediyoruz. Bu şekilde kitle kontrol etkilerinden de kurtulabilirsiniz.

Bu build’in ana eşyaları: Ebedi Kılıç, Runaan’ın Kasırgası ve Açgözlü Çizmeleri. Yani ilk almanız gereken eşyalar sırasıyla bu eşyalar olmalı. Bu üç eşya haricindekileri build için değişiklik gösterebilecek eşyalar olarak kabul edebiliriz. Bombardıman Topu, Kanasusamış ve Fani Hatırası yerine duruma göre alabileceğiniz eşyalar mevcut. Duruma göre alabileceğiniz eşyalar ise: Statik Hançer, Hayalet Dansçı, Ölümün Dansı, Malmortius’un Ağzı, Koruyucu Melek ve Koruma Efsunu.

Jinx Build Rünleri

Yenilmez: İlave Hasar

Yaklaşan Fırtına: İlave Hasar

Ruh Gezgini: Can ve Yavaşlatma Direnci

Tatlı Düşkünü: Can Eriği ve Altın

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version