Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda sizler için Minecraft Harita Yükleme Nasıl Yapılır ? sorusuna cevap vereceğiz. Minecraft haritaların dosyalarını diğer insanlarla paylaşmamıza izin veren bir dosya sistemi kullanıyor. Bunun sonucunde internet üzerinde milyonlarca Minecraft harita dosyaları bulunmakta. Bu Minecraft harita dosyalarını yükleme işlemi aslında son derece basit bir işlem. Peki Minecraft Harita Kurma nasıl mı oluyor ?

Öncelike yapmanız gereken şey indirdiğiniz Minecraft harita dosyasını güvenli bir siteden indirdiğinizden emin olmak. Güvenilir siteden olmayan bir dosya içerisinde farklı türde zararlı yazılımlar bulunabilir. Harita dosyasının güvenli olduğundan emin olduktan sonra harita dosyasını Minecraft harita klasörüne yükleme işlemini yapacağız. Bunun için Windows arama kısmına ‘Çalıştır’ yazın ve çıkan uygulamayı açın. Yazı yazılabilen bir alan açılacaktır, bu alana %appdata% yazın ve ilerleyin. Açılan appdata klasöründen .minecraft ismindeki klasöre girin. Bu klasör içinden de saves isimli haritayı yükleyeceğimiz klasöre giriş yapın. Açtığınız saves klasörünün içine daha önceden indirdiğiniz Minecraft haritasını atın. Bu işlemleri yaptığınızda oyun içerisinde Tek Oyunculu seçeneğine tıkladığınızda karşınıza harita çıkacaktır. Rahatlıkla Minecraft Harita Yükleme işlemini bitirdik ve haritamız oynamaya hazır.

Minecraft 2b2t Sunucusunu duymuş muydun? O efsanevi sunucu hakkında bilgi edinmek istiyorsan yazımıza bir göz at.

Minecraft Harita Kurma / Yükleme

Minecraft Harita nasıl kurulur, Minecraft harita nasıl yüklenir hızlı bir şekilde adımlar halinde derledik.

  • Oynamak istediğiniz haritayı güvenli bir Minecraft harita sitesi aracılığı ile indirin.
  • Windows tuşundan Çalıştır yazıp arayın ve çıkan uygulamayı açın.
  • Açtığınız çalıştır pencesi üzerindeki kısma %appdata% yazın ve tamam butonuna basın.
  • Appdata isimli açılan klasörden .minecraft ismindeki klasöre oradan saves isimli Minecraft harita dosyalarının olduğu klasöre giriş yapın.
  • Daha önceden indirdiğiniz harita dosyasını açtığınız saves klasörünün içe atın.
  • Oyunu açın ve Tek Oyunculu moduna tıkladığınızda haritanız yüklenmiş olacak.

Fazla sayıda güzel Minecraft haritası internet üzerinde bulunmakta. Google arama motoruna da Minecraft xxxx haritası şeklinde arattığınızda karşınıza istediğiniz harita çıkacaktır. Yüksek ihtimalle dosyaları da yanında paylaşılmıştır. Sitenin güvenilir bir site olduğundan emin olduktan sonra indirip haritayı yükleyip keyifli şekilde oyunu oynayabilirsiniz. Sorularınız var ise yorumlar kısmına sormaktan çekinmeyin.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

2 yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version