Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları bu yazımızda Valorant Radyanit Puanı ne işe yarar sorusuna sizler için cevap vereceğiz. Radyanit puanı (RP) isminin kısaltılmasından dolayı aslında Riot Puanı olarak algılanabilir. Radyanit puanının ne işe yaradığını aslında oyun içerisinde alıyoruz fakat bizim düşündüğümüz bazı işlevleri olacağını tahmin ediyoruz. Sizlerle bu tahminleri ve radyanit puanının ne işe yaradığını derinden konuşalım.

Valorant Radyanit Puanı Nedir?

Valorant kapalı beta oyuncuları, oyunu oynayıp tecrübe puanı kazandıklarında ilerleme görevlerinde Radyanit Puanı adında bir puan kazanırlar. Bu puanlar 40 ile sınırlıdır yani kapalı beta oyuncuları ilerlemede ilerlediklerinde toplam 40 Radyanit Puanı elde etmiş olurlar. Oyun içerisindeki Radyanit Puanı ne işe yarar sayfasında Riot Games bizim için orada ne işe yaradığını yazmış. Radyanit puanı silah ve aksesuar kişiselleştirmelerinde ve yükseltmelerinde kullanılan bir puan olarak tanıtılıyor. Fakat radyanit puanı yüksek ihtimalle ne işe yarayacak diye soracak olursanız biz şöyle bir tahmin yürütüyoruz.

Valorant Radyanit Puanı İlerde Ne İşe Yarayacak?

Öncelikle bu bilginin herhangi bir kaynağı yok fakat incelemelerimiz ve elde ettiğimiz duyumlar sonucu ilerki dönemde oyuna bir Battle Pass (Savaş Bileti) sistemi ekleneceğini ve Radyanit Puanları ile bu savaş biletini satın alacağımızı düşünüyoruz. Böyle düşünmemizin bazı sebepleri var. Öncelikle birinci işaret radyanit puanı sayfasında radyanit puanlarının savaş bileti üzerinden elde edildiğinin yazması, bu bize doğrudan bir işaret çünkü Fortnite gibi oyunlarda gördüğümüz üzere savaş bileti aldığımızda eğer sonuna kadar getirecek kadar görevleri yaptıysak bize savaş biletini aldığımız paranın tekrardan verildiğini gördük yani bir kere savaş bileti aldığımızda eğer oyunu aktif şekilde oynarsak savaş biletimiz sınırsız olabiliyordu. Riot Games de bu taktiği izleyecek gibi görünüyor ve radyanit puanları ile ilerki dönemlerde savaş biletleri satın alabileceğimizi düşünüyoruz. İkinci işaret ise Radyanit Puanlarının çok pahalı olması, radyanit puanlarının yanında gerçek parayla alınan oyun biriminden ne kadara alındığını açıkça görmekteyiz ve 40 Radyanit Puanının gerçek parayla yaklaşık 120₺ yaptığını hesapladık. Bu bize Radyanit puanının oyunda önemli bir işe yarayacağını göstermekte.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

7 yorum

  1. Hasan Erdem Çelik on

    Bizim yazımızın aynı başlığını kullanarak öne çıkan içeriğimizi geriye düşürmeniz hiç hoş bir şey değil. Aynı başlığı kullanarak yaptığınız bu işe saygısızlık denir. Ayıp ayıp..

Bir Yorum Yap

Exit mobile version