Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bildiğiniz gibi Riot Games’in yeni oyunu Valorant kapalı beta sürecinde olmasından dolayı sık sık hata kodu alabileceğiniz bir oyun. Bu hata kodlarının aslında basit çözümleri var. Ayrıca oyun kapalı betada yani geliştirme sürecinde olduğundan dolayı sık sık hata kodları görmeniz olağan bir durum. Her hata kodunun bir çözümü var elbette. Fakat bazı hatalar sizden kaynaklanmayabilir yani çözümü için sadece Riot Games’in Valorant için getireceği güncellemeleri beklemeniz gerekebilir. Sizlerle Valorant hata kodları ve çözümlerini inceleyelim. Böylece bu hata kodunu nasıl çözebilirim sorusuna da cevap getirelim.

Valorant Hata Kodları Çözümleri

Valorant için resmi olarak mevcut olan tüm hata kodlarının çözümlerini sizler için derledik. Umarız ki kolayca hata kodunu çözebilirsiniz. Haydi tüm hata kodları çözümlerini inceleyelim.

Valorant hata kodu 4

Hesap isminin geçersiz görüneceğini bildirir. Riot hesabınızla ilgili bir sorun olduğunu ifade eder bu sorunu çözmek için buraya tıklayabilirsin.

Valorant hata kodu 5

Hesabınızın başka bir bilgisayarda veya başka bir konumda oturum açtığını bildirir. Tüm cihazlarındaki oturumu sonlandırıp tekrar giriş yapmayı denemelisin.

Valorant hata kodu 7

Oturum hizmetine bağlanılamadığını bildirir. Hesabın askıya alınmış olabilir umarız ki alınmamıştır e-posta adresini kontrol etmen gerekebilir fakat hemen üzülme bu sorun genelde sunucu kaynaklıdır yani Riot Games’in sorunu çözmesini bekleyebilirsin. Eğer e-posta adresine ulaşamıyorsan buraya tıklayarak e-posta adresini değiştirebilirsin.

Valorant hata kodu 8-21

Riot istemcinde bazı sorunlar oluşmuş olmalı. Riot istemcinin yeniden başlatmalısın.

Valorant hata kodu 31

Oyuncu adı bilgine sunucu erişemiyor gibi gözüküyor. Riot istemcini yeniden başlatmalısın.

Valorant hata kodu 33

Riot istemcisi işlemi kapatılmış. Riot istemcini yeniden başlatmalısın.

Valorant hata kodu 38

Henüz bu hata kodu hakkında ve çözümü hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor.

Valorant hata kodu 43

Sistem bir süre zaman aşımına uğramış gibi gözüküyor. Riot istemcini yeniden başlatmalısın.

Valorant hata kodu 44

Riot Vanguard devreye girmemiş gibi gözüküyor. Riot istemcini yeniden başlatmayı dene eğer sorun devam ediyorsa Riot Vanguard’ı silip Valorant’ı tekrardan açman gerekiyor.

Valorant hata kodu 45

Vanguard’ı tekrardan başlatman gerekiyor. Riot istemcini yeniden başlatman gerekiyor eğer sorun devam ederse Riot Vanguard’ı silip Valorant’ı tekrardan açabilirsin.

Valorant hata kodu 46

Platform kullanılamıyor gibi duruyor. Bu hata kodu size planlı bir çalışmanın olduğunu gösteriyor, çalışma bittiğinde tekrar oyuna girebilirsin tek yapman gereken beklemek.

Valorant hata kodu 49

Sohbet görevi başlatılamadı. Sohbet sistemi hata veriyor, Riot istemcini tekrardan başlatmalısın.

Valorant hata kodu 50

Sesli sohbet görevi başlatılamadı. Sesli sohbet sistemi hata veriyor, Riot istemcini tekrardan başlatmalısın.

Valorant hata kodu 51

Grup oluşturulurken bir hata oluşmuş gibi. Grup sistemi hata veriyor, Riot istemcini yeniden başlatman bu sorunu çözebilir.

Valorant hata kodu 52

Oyuncuların beceri bilgilerine ulaşmaya çalışılırken bir hata oluşmuş. Riot istemcini yeniden başlatman gerek.

Valorant hata kodu 53

Riot istemcisi sohbet görevine ait sorunlar oluştu. Riot istemcisi sohbeti ile ilgili bazı sıkıntılar var, Riot istemcisini yeniden başlatmanı öneriyoruz.

Valorant hata kodu 54

İçerik hizmeti hatası var gibi gözüküyor. Valorant oyun içeriği yüklenilemedi, Riot istemcisini yeniden başlat.

Resmi olarak açıklanan hata kodları ve çözümleri bunlar. Sizler için hepsini derledik ve düzenledik. Yeni hata kodları çıktığında bu yazıyı sizler için güncellemeye çalışacağız. Umarız sorununuz kısa sürede çözülür. İyi günler dileriz.

 

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version