Fortnite’a limitli süreli oyun modu olarak Thanos oyun modu geleli üç yıl oluyor. Bu sefer Thanos oyunun marketine satın alınabilir bir kostüm olarak geliyor. Oyuncular içerik marketi üzerinden Thanos kostümünü ve sırt süsünü satın alabilecekler. Eğer ücretsiz şekilde bu içerikleri elde etmek istiyorsanız Thanos Kupasında başarı sağlayarak elde edebilirsiniz.

Thanos Fortnite oyun marketine 27 Haziran 2021 TSİ 03.00 tarihinde gelecek ve Sonsuzluk Eldivenini de paket içerisinde içerecek. Sonsuzluk eldiveni altı Sonsuzluk Taşlarını da içerecek şekilde geliyor!

Fortnite Thanos Kostümü Geliyor

Thanos Kupası

Thanos kostüm paketi oyun marketine gelmeden önce oyuncular Sonsuzluk Eldiveni sırt süsünü 21 Haziran’daki Thanos Kupası’ndan elde edebilecek. Çiftli şekilde oynayacağınız oyunlarda 3 saat içerisinde en fazla 10 maç oynayıp kazanabileceğiniz kadar puanı kazanmanız gerekiyor. Her bir bölgede en iyi sonuç gösteren takımlar Fortnite Thanos kostümü ve Sonsuzluk Eldiveni sırt süsünü elde edecek. Ayrıca 8 puan kazanan tüm oyuncular Thanos’un Gözü Üzerinde! spreyini elde edecekler. (Ödüllerin tüm oyunculara ulaşması birkaç günü bulabilir.)

Kupa mücadelesine katılmak isteyen oyuncuların en az 30 seviye bir Epic hesabına sahip olması gerekiyor. Ayrıca hesabında iki aşamalı kimlik doğulama özelliği aktif olmalı. Turnuva detaylarını ve katılım gereksinimlerini incelemek için Thanos Kupası Resmi Kuralları sayfasına bakabilirsiniz.

 

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version