Selamlar sevgili Oyungar okuyucuları, bu yazımızda popüler Cs2 E-Sporucusu imoRR’un Csgo ayarlarını sizler için derledik. Yılların köklü oyunu Counter Strike 2, oyun ayarlarının aslında çok önemli olduğu bir oyun. Birçok oyuncu da ünlü oyuncuların ayarlarını merak ediyor ve denemek istiyor. Yazımızda Cs2 imorr viewmodel ayarları, crosshair ayarları ve cl_bob ayarlarına kadar sizlerle paylaşacağız.

Ana konumuz olan viewmodel ayarlarıyla başlamak gerekirse, öncelikle viewmodel ayarları nedir? 

Viewmodel oyunun ekranında, oyuncu gözünden silahın konumudur. Önemsiz bir şey gibi gelse de ekranın büyük bir kısmını kaplayan silah modelleri yüzünden adamları göremeyebilirsiniz. Silahın görüş açınızı kapatmasını istemeyiz değil mi? Cs2’nin varsayılan viewmodel ayarları ekranı çok fazla kapatıyor, bu yüzden oyuncular başka viewmodel ayarları ile oynuyorlar. Peki imorr hangi viewmodel ayarlarıyla oynuyor?

viewmodel_fov 60; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 0; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.75; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1;

CS2 imoRR CL_BOB Ayarları

CL_BOB ayarı ne işe yarar? CL_BOB ayarı koşarken silahın hareketini ayarlar. Koşarken silahın ekranı kapatacak şekilde sallanmasını istemeyiz değil mi? Bunu engellemek için CL_BOB ayarları değiştirilir. Cs2 imoRR CL_BOB ayarları ise şunlar:

cl_bob_lower_amt 14; cl_bobamt_lat 0.1; cl_bobamt_vert 0.1; cl_bobcycle 0.98;

CS2 imoRR Crosshair Ayarları

Crosshair’i FPS’le arası olan herkes biliyordur değil mi? Crosshair ekranın ortasındaki nişangaha verilen isimdir ve bunu her oyuncu kendisine göre ayarlar. Crosshair’in kalınlığı, inceliği, boyutu, rengi ve birçok özelliği değiştirilebilir. Peki imoRR’un crosshair kodu nedir?

cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshairdot 1; cl_crosshairgap -3; cl_crosshairsize 1.5; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 1; cl_crosshair_drawoutline 0;

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version