Valheim Sistem Gereksinimleri nedir? son dönemlerde oyun severlerin oldukça çok araştırdığı konular arasında yer almaktadır.

Iron Gate Ab tarafından geliştirilen Valheim oyunu son zamanların en çok tercih edilen oyunları arasında ismini yazdırmayı başarmıştır. Yüksek kalitede ve hızlı bir şekilde oyuna erişmek isteyen birçok kişi ise bilgisayarlarının bu oyunu kaldırıp kaldırmayacağı konusunda çeşitli araştırmalarda bulunmaktadır. Sizlerde Valheim sistem gereksinimleri ile ilgili araştırma yapıyorsanız, yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda Valheim Sistem Gereksinimleri Nedir? Sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız.

Valheim Sistem Gereksinimleri  

Valheim Sistem Gereksinimleri sizlerin oyunu daha kaliteli ve hızlı oynayabilmenizi için gerekli olan donanım ve yazılımlardır. Eğer bunu önerilen şekliyle sağlamış olursanız oyunu muhteşem grafikleri ve hızıyla birlikte test etmiş olursunuz. Peki, Valheim oyunu için neler gerekli? Gelin, hep birlikte bu sorunun cevabına bakalım.

Valheim Önerilen Sistem Gereksinimleri;

  • İşletim Sistemi: Windows 10 / 64 Bit
  • İşlemci: i5 3GHz ve daha üstü
  • Bellek: 8 GB RAM ve daha üstü
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 970 ve daha üstü
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan ve daha üstü

Yukarıda belirtmiş olduğumuz sistem gereksinimleri oyunu en kaliteli şekilde oynayabilmeniz açısından oluşturulan bir öneri listesidir. Bunun yanı sıra minimum seviyede oyunu oynamanız için gerekli olan sistem gereksinimleri bulunmaktadır.

Valheim Minimum Sistem Gereksinimleri;

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / 64 Bit
  • İşlemci: 2.6 GHz Dual Core
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 500
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Ayrıca Valheim FPS ayarlarına ilişkin olarak “FPS nasıl yükseltilir?” Sorusunun cevabına ulaşmak için doğrudan soruya tıklayabilirsiniz.

Valheim Nasıl Oyun?

Valheim, oldukça geniş kapsamlı bir oyundur. İçerisinde hayvan evcilleştirme, savaşlar, bina inşası, üretimler, kaynakların toplanması gibi pek çok aktivite bulunmaktadır. Bunun yanı sıra avlanma ve arkadaşlarınız ile karşılıklı oynama gibi pek çok özelliği de içerisinde barındırmaktadır. Son dönemlerin hem grafik anlamında hem de sürükleyiciliği anlamında en iyi oyunları arasında gösterilmektedir.

Valheim Kaç TL?

Valheim fiyatı Steam üzerinde alınabilecek en uygun ve en güzel fiyatlı oyunlar arasında yer almaktadır. 32 TL bir tutara Valheim oyununu satın alabilirsiniz. Oyunun normal fiyatının ise 32 TL’nin çok çok üstünde bir rakam olduğunu söyleyebiliriz. 20 Dolar bir fiyata sahip olan Valheim özellikle yaşanılan ekonomik krizle birlikte alınması oldukça güç bir oyun haline gelmiştir. Ancak Steam üzerinden 32 TL gibi bir rakama ulaşabilmeniz mümkündür.

Valheim Ne Kadar Sattı?

Valheim Ne Kadar Sattı? Son dönemlerin en çok beğenilen Steam oyunları arasında yer alan Valheim 5 milyondan fazla kişi tarafından oynanılmaktadır. 2 Şubat tarihinde Steam’de piyasaya sunulmuş olan bu oyunun kopya olarak da 5 milyondan fazla kişiye satıldığı söylenenler arasında yer almaktadır. Oldukça güzel olan bu oyunun ülkemizde de giderek yaygın bir hale gelmiş olduğunu söyleyebiliriz. Sizlerde minimum sistem gereksinimlerini karşılayarak bu harika oyunu Steam üzerinden 32 TL’ye edinip oynayabilirsiniz.

Valheim Sistem Gereksinimleri

Valheim Sistem Gereksinimleri ile ilgili olarak sizlere kısa ve öz bir şekilde bilgi aktarmaya çalıştık. Oldukça güzel bir oyun olan Valheim oyununu ister arkadaşınız ile birlikte isterseniz tek başınıza oynayabilmeniz mümkündür. Önerilen sistem gereksinimleri ile birlikte oyunu en güzel ve hızlı haliyle oynayabileceğinizi dile getirelim. Bunun yanı sıra sizlerde Valheim oyunu gereksinimleri ile ilgili olarak düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version