Capcom’daki iyi insanlar, oyun içeriğinin neredeyse tamamını tek bir pakette birleştiren mucizevi bir şey yayınlandı! Dövüş oyununun yeni bir sürümü olan Street Fighter 5: Champion Edition’ı resmen açıkladılar. Capcom, Champion Edition’ın orijinal sürüm ve Arcade Edition’a kıyasla 40 karakter, 34 sahne ve 200’den fazla kostüm içerdiğini söylüyor. Etrafta dolaşmak için çok fazla karakterimiz var.

Ancak hepsi bu kadar değil: anonsuna göre, her bir karakter “dövüş sistemine yeni oyun iyileştirmeleri ve daha fazla derinlik” ekleyen genel bir denge güncellemesinin yanı sıra, Champion Edition’da yeni V-Becerileri alacak. Bu becerilerin tam olarak ne anlama geldiği şu anda belirsiz, ancak Capcom bu yeni şampiyon sürümünde her şeye yeni bir görünüş vermeye çalışıyor gibi gözüküyor.

 

 

 

Yeni oyun duyurusu ile birlikte, daha önce Street Fighter 3 serisinin patronu olarak görünen bir karakter olan Gill biçiminde yeni bir dövüşçü geliyor. Capcom, Street Fighter V: Champion Edition duyuru basın bülteninde şöyle açıklıyor:

“Gill, hem pirokinez hem de cryokinesis’in ustasıdır, ateşi ve buzu mükemmel element dengesi ile kontrol eder. Gill, kendini ortaya koyduğu gibi, kendini dünyaya göstermeye hazırdır. Gizli Toplumun çok eski zamanlardan beri imrendiği kehaneti yerine getirmeli.” dedi.

Street Fighter V: Champion Edition’ın 14 Şubat 2020’de PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Gill, Champion Edition’da oyunun kadrosuna katılacak, ancak ilgilenen oyuncular onu oyunun önceki sürümleri için ayrı ayrı 5.99 dolara alabilirler.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Lol Hesap Aktarma

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version