Uzun zamandır popüler bir oyun olan League of Legends oyunu; son zamanlarda, oyunun yapımcısı ve geliştiricisi olan Riot Games şirketi tarafından bir hayli değişikliğe uğradı. Bu değişiklikler sonucunda ise bir çok oyuncu, özellikle oyunu uzun zamandır oynayan oyuncular bu değişikliklere epey tepki gösterdi. Tabii ki normal olarak eski League of Legends’a alışmışlardı ve değişmesi hoşlarına gitmedi.

Bu değişikliklerden biri de oyun içindeki imlece yapılan değişiklikti. Bildiğiniz üzere eski imleçte; eğer imleç rakip şampiyonun, orman canavarlarının, rakip minyonlarının veya rakip kulelerinin üstüne getirilirse kırmızı bir kılıç halini alıyorken dost şampiyonun, dost minyonlarının veya dost kulelerinin üzerine getirilirse aynı imleç maviye boyanıyordu.

Oyuncular için efsaneleşmiş olan bu imleç özellikle son zamanlarda bir çok yeni özelliğe rağmen değişmemiş. Bu da oyuncular tarafından komedi konusu olmuştu. Riot ise bu olaylardan sonra imleci değiştirme kararı aldı. Neden olarak ise oyunculara, eski imlecinin renginin bir çok zeminle benzer olduğunu ve karıştırılabileceği söyledi. Sonunda ise imleç yeni bir hal aldı fakat bir çok oyuncu tarafından beğenilmedi ve çok tepki aldı. Bunun nedeni ise yukarıda da yazdığımız üzere oyuncular eski imlece alışmış olmasıydı yani yeni imleç onlara farklı gelmişti.

Yeni imleçte ise eğer imleç; rakip şampiyonun, orman canavarlarının, rakip minyonlarının veya rakip kulenin üstüne getirilirse imleç beyaz bir kılıç haline geliyor ve eski imleçten farklı olarak dost objelerde bir değişikliliğe uğramıyordu. Eski imlece artı olarak bu imlecin boyutu büyültüp küçültülebiliyordu.

Dediğimiz gibi oyuncular yeni imlece tepki gösterdi ve bu yüzden de Riot oyunculara eski imlece geçebilmeleri için olanak sağladı. Peki asıl sorumuza gelecek olursak eski imlece nasıl geçilir;

Lol Eski İmleç Getirme

Öncelikle istemcide değil de oyundayken Ayarlara girin. Ardından ayarların Arayüz kısmına girin ve biraz aşağıya indikten sonra Eski İmleci Göster Kutucuğuna Tıklayın. Bu adımları izleyerek kolayca Eski İmlece Tekrardan Geçiş Yapabilirsiniz. Dediğimiz gibi eski imlece geçiş yapmak bu kadar kolay. Umarım yazımız işinize yaramıştır. İyi oyunlar dileriz.

Bu yazımız ilginizi çekebilir: Street Fighter 5: Şampiyon Sürümü Tanıtıldı

Paylaş.
Bir Yorum Yap

Exit mobile version