Snapchat kullanıcı adı değiştirme özelliği eklendi! Kullanıcı adı değişikliği olmayan Snapchat artık kullanıcı adı değiştirmeye izin veriyor.

Snapchat yıllardır üyelerini kullanıcı adı değiştirme konusunda mağdur ediyordu. Fakat son gelen güncelleme ile artık bu değişti. Snapchat yeni aldığı kararla birlikte kullanıcı adı değiştirme işlemine izin veriyor. Eğer beğenmediğiniz, eskiden yanlışlıkla koyduğunuz ve değiştirmek istediğiniz bir kullanıcı adınız var ise değiştirmenin tam zamanı. Bu yazımızda sizlere bu işlemin nasıl yapılacağını adımlar halinde anlatacağız.

Son yapılan değişikler ile birlikte kullanıcı adları artık değiştirilebilir oldu. Ayrıca buna bir kural bağlandı. Artık sadece yılda 1 kere Snapchat kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Çoğu insan geçmişte koyduğu komik veya garip isimlerden memnun değildi. Bu yüzden en azından o isimden kurtulmak için yılda bir kere isim değiştirme özelliği eklenmiş olsa gerek. Bu özellik yeni olduğundan dolayı bazı insanlarda hala açılmamış olabilir. Eğer alttaki adımları uygularken sorun yaşıyorsanız bu yüzden olabilir, biraz bekledikten sonra herkesin hesabına bu yeni güncelleme gelecektir.

Snapchat Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Snapchat kullanıcı adı değiştirmeye izin vermiyordu. Bu yüzden birçok kullanıcı bu durumdan şikayetçiydi. Snapchat geri dönüşleri dinlemiş olmalı ki artık buna izin veriyor. Alttaki adımları uygulayarak Snapchat kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz:

  • Snapchat hesabınıza giriş yapılı değil ise giriş yapın.
  • Ardından sol üstte bulunan Bitmojinize tıklayın.
  • Açılan sayfadan ise sağ üst köşede bulunan Ayarlar kısmına tıklayın.
  • Hesabım başlığı altında; ad, kullanıcı adı, doğum tarihi gibi şeyler görmeniz gerekiyor.
  • Buradan Kullanıcı Adı kısmına tıklayın.
  • Kullanıcı adı değiştirme sayfası açılacaktır, buraya yeni Snapchat kullanıcı adınızı girip onaylayabilirsiniz.

Unutmayın ki yukarıdaki adımları uygulayıp değiştirdiğiniz kullanıcı adını 1 yıl boyunca bir daha değiştiremezsiniz. Bu yüzden değiştirmeden önce yeni koyduğunuz isim hakkında iyice düşünüp koymanızda fayda var. Eğer tekrardan pişman olacağınız bir ismi koyarsanız değiştirmek için 1 yıl beklemek zorunda kalacaksınız.

Snapchat’in kullanıcı geri dönüşlerini dinleyip bu özelliği platforma eklemesi çok iyi olmuş. Sosyal medyada birçok kişi aktif olarak Snapchat kullanıcı adını değiştiriyor. Eskiden kalma gülünç isimlerinden kurtulanlar bu duruma çok sevinmiş gözüküyor. Ne kadar gözüken adınızı değiştirebiliyor olsanız da insanların sizi arkadaş olarak eklemek için kullandığı kullanıcı isminizi değiştirmeniz eskiden mümkün değildi. Bundan böyle güncel olarak kullanıcı isminizi de kolaylıkla değiştirebiliyorsunuz.

Eğer kullanıcı adı seçimi konusunda bir sorun yaşıyorsanız basitçe isminiz ve soy isminizi kullanabilirsiniz. Örneğin isminiz Oyungar Rehber ise kullanıcı adınızı oyungarrehber veya oyungar_rehber gibi şeyler koyabilirsiniz. Tabii ki sizinle aynı isime sahip insanlar olabilir, böyle bir durumda gerek sayılar, gerek ise harf uzatmaları ile özgün bir kullanıcı adı seçiminde bulunabilirsiniz.

Peki sizin Snapchat kullanıcı adınızı neydi ve ne olarak değiştirdiniz? Yorumlardan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

2 yorum

  1. snapchet kullanıcı adı değiştirme özelliği gelmiş fakat bana gelmedi bunun sebebini bilen var mı (benle beraber bazı arkadaşlarıma da gelmemiş)

    • Merhaba, aynı durum bende de yaşanmıştı Snapchat yavaş yavaş açıyor sanırım herkese kullanıcı adı değiştirme özelliğini bende de yoktu dün geldi. Beklerseniz açılacaktır bir süre sonra.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version