Selamlar sevgili arkadaşlar bugün sizlere Cs2 nasıl fps sabitleneceği hakkında bilgi vereceğiz. Cs2 fps sabitleme gerçekten çok merak edilen bir konu. Bizde sizler için bu yazımızda neden fps sabitlemeyi tercih edebiliriz?, nasıl cs2 fps sabitleriz konularını derledik.

Hazırsanız çayınızdan veya kahvenizden bir yudum alın ve konumuza geçelim.

Neden FPS sabitlemeyi tercih edebilirim?

Öncelikle aklımıza gelen ilk soru “Neden?” sorusu olmakta. Birçok espor oyuncusu ve yayıncı fps sabitlemeyi tercih ediyor. Bunun asıl nedeninde stabil oyun yatıyor. Oyun oynarken FPS değerimiz sürekli yükselip, azaltmakta. Bu bizim oyunumuzu stabil durumdan çıkarıyor ve oynak bir hale büründürüyor. CS2 çok fazla bilgisayar donanımı gerektirmeyen bir oyun. Bu yüzden özellikle yüksek sistemlerde ihtiyacınızdan çok daha fazla FPS alacaksınız. Örneğin 60 Hz’lik bir ekranda 500 FPS almanız sizin pek işinize yaramayacaktır. En azından 120 FPS’e sabitlemeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. Hem bilgisayarınız gereksiz yere size 500 FPS aldırmak için yorulmayacak, hem ani iniş çıkışlar stabil oyununuzu bozmayacak.

Cs2 Fps Sabitleme

Öncelikle yapmanız gereken işlem gerçekten basit. Her zamanki gibi böyle işler için bize Cs2’nin sunmuş olduğu konsol sistemini kullanacağız. Konsolu varsayılan tuş olan (“) ile açtıktan sonra yazmanız gereken kod işte burada;

fps_max 120

fps_max_menu 120

Yukarıdaki kodları yazdıktan sonra Cs2 maçınızda ve menüde fps değeriniz 120 olarak sabitlenecek. Bu sayede hem bilgisayarınızı gereksiz yere yormamış, hem de daha stabil bir oyun deneyimi yakalayacaksınız. Bu kodlar Cs2 Fps sabitleme kodu olarak geçiyor.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

1 Yorum

Bir Yorum Yap

Exit mobile version