CS2 özelleştirilmiş sunucu bulunamadı hatası ile atölye haritalarına girerken karşılaşabilirsiniz. Bu CS2 hatasının çözümü çok basit.

Yılların popüler oyunu Counter Strike 2 diğer bir deyişle CS2 bilindiği gibi atölye sistemine sahip. Oyuncular haritalar tasarlayıp atölye aracılığı ile bu haritaları diğer insanlarla paylaşabiliyorlar. İşte bu atölye haritalarına giriş yaparken “Özelleştirilmiş Sunucu Bulunamadı” şeklinde bir hata ile karşılaşan oyuncular bu hatanın çözümünü arıyor. Yıllardan beri süregelen bu hatanın çözümü aslında çok basit. Bugün sizlere adımlarla birlikte CS2 özelleştirilmiş sunucu bulunamadı hatası nasıl çözülür göstereceğiz.

CS2 Özelleştirilmiş Sunucu Bulunamadı Hatası

Özelleştirilmiş sunucu bulunamadı hatası çözüm adımlarına Steam üzerinden CS2 dosyalarını doğrulayarak başlayacağız. Bunun için eğer oyun şuanda açık ise lütfen kapatın. Ardından aşağıdaki adımları uygulayın:

  • Steam kütüphanenize gelin.
  • Soldaki oyunların bulunduğu kısımdan Counter-Strike 2 oyununu bulduktan sonra sağ tıklayın.
  • Açılan küçük menüden Özellikler kısmına girin.
  • Gelen özellikler sayfasından Yerel Dosyalar sekmesine tıklayın.
  • Yerel dosyalar sekmesinde bulunan “Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula…” butonuna tıklayın.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra eğer CS2 dosyalarınızda eksik veya bozuk bir dosya var ise onarılacak veya indirilecektir. Bu adımdan sonra işimizi garantiye almak için Atölye üzerinden girmeye çalıştığımız harita dosyasını tekrar indireceğiz. Bunun sonucunda hatamızı kesinlikle çözüme ulaştıracağız.

Atölye üzerinden indirdiğimiz harita dosyasını silip tekrardan indirmemiz gerekiyor. Bu yüzden aşağıdaki adımları uygulayın.

  • Steam Topluluk kısmından Atölye bölümüne girin.
  • Atölye bölümünde biraz aşağıda sağ kısımda profil fotoğrafınızın altında Dosyalarınız şeklinde bir buton mevcut ona tıklayın.
  • Ardından açılan Atölye Öğeleri sayfasından sağdaki seçenekler kısmından Abone Olunan Öğeler sekmesine girin.
  • Burada daha önce abone olduğunuz tüm topluluk haritalarını göreceksiniz, giriş yaparken hata aldığınız haritanın yanında bulunan Abone Olundu butonun tıklayıp abonelikten çıkın ve tekrar abone olun.

Tekrar abone olma işleminden sonra harita silinip, tekrardan yüklenecektir. Eğer herhangi bir harita dosyasında bozukluk mevcut ise bu sorun çözülecek ve özelleştirilmiş sunucu bulunamadı hatası kesinlikle çözülecektir. Tüm adımları doğru şekilde uyguladıysanız ve hala bir sorun yaşıyorsanız yorumlar kısmından bize bildirebilirsiniz.

Paylaş.

Yazılımcı, site sahibi, editör, oyun ve teknoloji hastası. Bu aralar kripto ile ilgileniyor.

Bir Yorum Yap

Exit mobile version